Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły ?

Polecane posty

Gość gość

Co byście zrobiły jak byście poznały chlopaka i po jakimś czasie by się okazało ż nigdy nie miał dziewczyny i się nie kochał?..

Gość gość
A ty jakąś mega bZYKALA się z każdym że takie glupienpytania zadajesz, czysty seksualnie chłopak prawniczek to skarb, ale jak się już bZYKAsz jak osa to zostaw go honorowo jakiejś dziewicy

Gość gość
Nie brałabym się za takiego. Uwielbiam doświadczonych, a seks to dla mnie podstawa związku.

Gość gość
skarb? nie zauwazylem.. jestem po20 stce, i kazda mysli ze cos nie tak ze mna,a wszystko ok,tylko nie chce byle jakiej,a niektore w wieku np 20 lat mialy juz 11 chlopakow,masakra.

Gość Sztywna
jak poznałam mojego, już od 8 lat partnera to nie wiedziałam, że był prawiczkiem, za wszystko zabrał się z taką pewnością siebie, że mi, wtedy dziewicy, bardzo ułatwił całą sprawę, zataił to przede mną bo myślał, że będę się śmiać, ale gdy jakiś czas później oświadczył mi, że byłam jego pierwszą to aż się popłakałam, ze wzruszenia. Cudownie jest być tylko z jedną osobą tak blisko. Nawet nie interesuje mnie myśl o seksie z kimkolwiek innym. Po prostu rób swoje i nie mów o tym, bo to kobiety straszy

Gość gość
Jeśli związek u ciebie kobieto z 23:21 opiera się tylko na seksie to nie jesteś homo sapiens bo człowieka od innych zwierząt Różni, że: myśli, analizuje, ma Uczucia i ie rozmawiać a ty jesteś o klasę niżej bo d zialasz jak zwierzęta w.ruiny intyktami się kierujesz sam Steven seagal leje po mordach w filmie tak ty związek laczysz tylko z seksem a nie. Rozmowami, Uczuciami, pokrewieństwem.Dusz. Na Boga Seks jest cudowny i cielesnie Przyjemny, ale jest tym dodatkiem dla Prawdziwych homo sapiensow jest solą i Pieprzem do.potrawy ale główna potrawa jesy Uczucie duchowe, żal mi cie ewolucyjnie Możesz podać sobie rękę z moim pieskiem który gonił suke po mieście, bo się zakochał a dla niego też seks to główna podstawa Związki bo pies nie pogada sobie ze swoją wybranka i duchowo nie wznieci uczuć, za to tak.chętny do spółkowania, że przyłapany na srodku dość *****iwej ulicy że swoją wybranka nie reagował na.moje Krzyki E ma Przestać bp go auto potraci w trakcie akcie seksualnego

Gość gość
Dała bym mu na prostytutke a po tym niech wraca jako nie prawiczek.

Gość gość
0:34" nie o to chodzi'nie chce takiej co juz ma to za soba i tyle. a o taką to teraz ciezko

Gość gość
jestescie smieszni,p********e sie

Gość gość
ucieszyłabym się i to bardzo!!!! a każdą która uważa że MUSI być doświadczony uważam za skretyniałą sukę,bez tego zresztą za takie was uważam od dawna z małymi wyjątkami

Gość gość
i mam prawo tak uważać bo dobrze już znam to co macie we łbach,w większości jest to pustka interesowność i płycizny ,nic więcej,aha jeszcze chęć rozrodu no i tyle