Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żłobek koszty jakies wymagania

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie ? Mam 8 miesięczne dziecko będę musiała podjąć prace jak to jest z tym żłobkiem co jesli takie male dziecko oddam d zlobka na czas pracy? Ile tam jest opiekunek czy one sie zajmują takimi maluchami?

Gość gość
Spokojnie można oddać młodsze dziecko pod opiekę. Mój maluszek ma pół roku. Nie pamiętam teraz ile jest opiekunów. U mojego maluszka jest 6 opiekunek i 1 opiekun. Osobiście uważam, że mężczyźni są lepsi w opiekowaniu się dziećmi.

Gość gość
No a jak koszty ? Jak to wogole wygląda a jak dzidzia jest placzliwa to co wtedy?

Gość gość
Ile jest opiekunów na grupę/dziecko? U mnie żłobek kosztuje 800 zł (pod w-wą)

Gość gość
W wielkopolsce place 500zl + obiady. Opiekunek powinno byc po 1 na 5 dzieci. Takie sa przepisy.

Gość gość
żłobek to taka przechowalnia dzieci..masz możliwość to bierz nianie. znam opiekunkę ze żłobka i niestety, ale nie raz jest tak, że jakieś dziecko płacze, nie chce spać itp i nie ma kto się nim zająć, bo to wszyscy zajęci. a przeciez taki maluch potrzebuje bliskosci.. to że niektóre dzieci 1.5r siedzą w zlobku od 6 do 18 pozostawię bez komentarza ;)

Gość gość
tak z ciekawości, ile kosztuje żłobek na pradze południe w W-wie. Może któraś wie?

Gość gość
Ja znam ceny w żłobku Bambino, bo moje dziecko tam chodzi. Nasz złobek jest czynny w godzinach 7:00-18:00. Istnieje możliwość pozostawienia dziecka na pół dnia tj. 6 godzin (7:00-13:00 lub 13:00-18:00) w cenie 830 zł lub na cały dzień (7:00-18:00) w cenie 1250 zł - miesięczna opłata ( 5 posiłków ). Można też wykupić karnet na: -45 godzin - 530 zł -60 godzin - 730 zł -90 godzin - 1090 zł Karnet może być wykorzystany od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00-18:00.

Gość gość
Ceny maja całkiem przystępne w tym żłobku Bambino! Najfajniejsze są te karnety godzinowe!

Gość gość
U mnie koszt to 600 zl w tym posiłki dzieci bylo na początku 11 i były 3 opiekunki teraz grupa liczy 16 dzieci i zatrudnili dodatkową Panią . Ale przeważnie nie ma 100% frekwencji gdyz dzieciaczki chorują niestety dość często

Gość gość
My też z mężem rozważamy bambino, dlatego szukamy wszystkich opinii na temat tego żłobka. Wygląda na to, że to bardzo fajne miejsce!

Gość gość
Moja córcia chodziła do Bambino. Byliśmy naprawdę bardzo zadowoleni, polecamy!

Gość gość
Tak, Bambino to super żłobek. Świetna opieka, dzieci zadbane, jak odbieram synka, to wszystko jest ok i nie mam wyrzutów, że muszę korzystać z pomocy żłobka.

Gość gość
Jakby ten bambino był taki super to by nie musiał się tak nachalnie reklamować w necie

Gość gość
ja pod warszawą płacę 980 zł/mc, w tym są 4 posiłki, żłobek czynny od 7 do 18. na grupę dziesiątki dzieci są dwie panie.

Gość gość
Ja polecam żłobek Bambino http://www.zlobekbambino.com/ Dzieci są pod opieką młodych, kreatywnych, doświadczonych niań, które kochają maluchy i to co robią. Uczą dzieci poprzez zabawę samodzielności, przebywania w grupie, rozwijają w nich poczucie wartości oraz dostrzegają indywidualne potrzeby.

Gość gość
O którego roku życia można tam zapisać dziecko?

Gość gość
W Bambino przyjmują maluszki w wieku od 5-go miesiąca do 3 lat.

Gość Jedynaczka4
Gdybym miała płacić za żłobek ponad 1000zł. wolała bym zatrudnić do dziecka nianię.