Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zasługuje na miłość, na męża, na dzieci

Polecane posty

Gość gość
a tak poza tym uwazam ze jestes na prawde fajna dziewczyna i zaslugujesz na szczescie

Gość gość
dziewczyna potrzebuje wsparcia a ty takie rzeczy piszesz??? obudz sie czlowieku!!

Gość gość
Mamy zdjęcia są nagrania. A chłopaki sie już o ciebie pytali

Gość gość
Nie zasługuje na miłość, wiem to. Dobranoc życzę wszystkim

Gość gość
zignoruj! nie zasluguje nawet na czytanie! dziwie sie ze wogole zna analfabet!

Gość gość
kazdy zasluguje na milosc. taka czy inna

Gość gość
Skoro nie odwaliłaś nic na tle sexualnym to czym tu sie martwić? Bo nie rozumiem

Gość gość
rozumiem cie, tez mialam wypadek po alkoholu, zrobilam cos glupiego (nie, nie na tle seksualnym) i przez dluzszy czas czulam sie gorsza, nie zaslugujaca na zwiazek itp., moj incydent przeszedl bez echa, twoj widze, ze nie :( najlepiej wal prawde prosto w oczy... Na co ci ktos, kto cie nie akceptuje, ludzie akceptuja rozne rzeczy, mezow ktorzy bija, zony prostytutki, czy ty zrobilas komus cos zlego, bo watpie. a co takiego strasznego zrobilas? Moze to wyolbrzymiasz?

Gość gość
Ty pierwsza napisz bo mi głupio nawet na forum pisać.. A tak to może się odwaze.. Może spotkało nas to samo? ;-)

Gość przerost tresci nad forma
histeryzujesz i tyle przynajmniej z tego co napisalas tak wynika. za 5 lat nikt nie bedzie pamietal poza tym musialo to byc cos zgola odmienne od twojego codziennego zachowania stad ludzie w ogole to odnotowali.

Gość gość
wal śmiało, co zrobiłaś?.

Gość gość
To było zgoła odmienne od zachowania każdego normalnego człowieka. I to było przy ludziach których słabo znałam. Uwierz nie przesadzam, a było to Już 5 lat temu.

Gość gość
1:35 heh tez jakos wstyd mi napisac... ale dobrze. Zachowywalam sie jak kretynka na weselu. Wymiotowalam. Chodzilam po stole, nawet do doniczki sie wpakowalam... To bylo cos strasznego. Rodzina sie ode mnie odwrocila, sporo znajomych, jestem uwazana za psycholke.

Gość gość
no dobra zrobilas cos po pijaku jak zreszta kazdy z nas ale bylas wtedy mloda moze bez fecet ( co nie ma wiekszego znaczenia) i dzieci. prosze cie nie zadreczaj sie przeszloscia! nie warto!

Gość gość
ukradłaś coś?- to luz, mnie państwo też okrada i sie nie wstydzi

Gość gość
na szczescie nikt o tym nie pamieta juz... z dalsza rodzina brak kontaktu, ludzi, ktorych poznaje nie maja o tym pojecia.

Gość gość
No dobra spektakularnie posikałam się w spodnie częściowo przez alkohol a częściowo przez to że trzymałam mocz bo mi było wstyd przyznać się przy chłopaku który mi się podobał że chce mi się siku, aż w końcu nie wytrzymalam :-/ jestem oblesna, takiej siary to nikt nie mial

Gość gość
to co kiedys tam zrobilas nie jest odzwierciedleniem tym kim jestes teraz! czy swoim czynem czy zachowniem kogos na prawde zranilas?

Gość gość
to nic zlego nie zrobilas, niektorzy maja takie doswiadczenia, ale sie nie przyznaja... to nie twoja wina.

Gość gość
Dziewczyno z wesela - to pociesze Cię kiedyś czytałam tu na kafe historie że na weselu dziewczyna była druhna zarzygala młodym stół a ppotem w tym zasnela. Jak ja wynosili nieprzytomna to struzka moczu ciekla po jej czerwonej sukience. Więc są gorsze weselne historie ;-)

Gość gość
bez jaj! I ty sie tym przejmujesz?

Gość gość
w gronie rodzinnym a to juz totalna porazka:)

Gość gość
no dobra, a jakie istotne historie powoduja ze myślisz jak w temacie. Pijesz? jarasz? nie.... zatem odrobina dystansu i wybaczeni samej sobie i bedzie zupełnie inna sytuacja.!

Gość gość
Jasne że się przejmuje - gorzej niż jakieś żul... Ja rozumiem zrzygac się ale... Brak mi słów do siebie

Gość gość
1:49 cos strasznego.. ale musiala miec kaca moralnego. Nie chce przezyc czegos takiego jeszcze raz, ciezko sobie spojrzec w oczy, chce sie po prostu byc niewidzialna, mysle sobie, co ci wszyscy ludzie gadali, jeszcze rodzice byli zalamani i dodatkowo mnie stresowali :d

Gość gość
zawsze mogłaś sie zesrać. :p A tak tylko sisi : p

Gość przerost tresci nad forma
no jak mówiłem histeryzujesz i tyle. rodzina powinan cie siła wziąc gdy wyszłas na stol i nie byloby cyrku. powinni ci dac w pysk i wyslac do domu. robisz wielka tajemnice z niczego. nadal uwazam ze nawet to lepiej powiedziec niz usluszy kiedys od rodziny anegdote :D jak bedzie wiedzial wczesniej to sie moze smiac a jak go ktos zaskoczy to bedzie w niezrecznej sytuacji ktos doda cos od siebie i wyjdzie z tego faktycznie nie wiadomo co, a tak powiesz jak bylo i po problemie. ja sie kiedys nawalilem i znajomi nagrali mnie jak rzygalem(kulturalnie do kibla tylko ze przez godzine :D poza tym nie bylem jakis pijany mowilem i myslalem normalnie po prostu od nadmiaru alkoholu na pusty zoladek rzygalem) tez mieli niezly ubaw bo ja zawsze zachowuje sie racjonalnie nawet po pijaku. jak ktos nie widzi jak pije to nie jest w stanie stwierdzic ze jestem nawalony chyba ze juz przychodzi faza ze nie mam sil sie ruszac :D , a oni rzygaja co pare tygodni :D mieli ubaw z miesiac ja to zlewalem kompletnie i teraz to juz nikog nie smieszy a na poczatku bylo wydarzeniem jak ladowanie na ksiezycu :D

Gość gość
Dziewczyno z wesela - dla mnie moja historia jest gorsza, Twoja pewnie jest nawet całkiem zabawna z biegiem czasu:-) mogłabym się z Tobą zamienić

Gość gość
Oczywiście moja wczesniejsza wypowiedź to żart. :p Nie chciałam Cię urazić. A co do oddawania moczu. Pamiętam jak na jednym obozie chłopacy się napili. Jeden zasnął na łóżku a drugi niewiele myśląc ustał nad nim i na niego nasikał... Również to nagrali czy tam porobili zdjęcia. Także to chyba było większe upokorzenie. Nie martw się. Uważam, że to nie jest powód żeby tak myśleć. Moglaś zrobić o wiele gorsze rzeczy na tle seksualnym.

Gość gość
k*ur*wa też mi coś. Pół polski ma takie doświadczenia. Zwykły życiowy incydent i tyle