Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zasługuje na miłość, na męża, na dzieci

Polecane posty

Gość gość
Ale kuzwa nie przed publika, na imprezie było z 20 osób, każdy pamięta zresztą tego chyba się n nie da zapomnieć :-P

Gość gość
Druga sytuacja. na jednej z imprez w klubie znajoma mojego kolegi strasznie się napiła, poszła do łazienki i zaczeła robić opcję numer 2. Niestety nie zamknęla drzwi i przy okazji zasnęła na kiblu. Jej znajomych w tym miejscu było pełno...

Gość gość
Aż mi lepiej jak się trochę wyzalilam wiecie? :-D

Gość gość
No nie powiedzialabym do końca, że nei przed publiką, w pokoju było wtedy okolo 15 osób.

Gość gość
nie dziwie sie ze sie boisz ze wszytko wyjdzie na jaw w momoncie gdy masz stalego partnera. ja przechodze przez to przez ostatnich 9lat i po prostu juz mam tego dosc! jak sie dowie to sie dowie i pewnie nie bedzie mialo znaczeczenia co powiem aczkolwiek z drugiej strony wiem ze jest wyrozumialalym czloiwiekiem. czy bylby w stanie wybaczyc? trudno powiedziec

Gość gość
laski k**** to sa TYLKO epizody. Nie możecie nimi zyć. Zastanów się jaka jestes na codzień i ... odrobina usmiechu!!!

Gość gość
Twoja sytuacja to nic strasznego naprawdę. :) Mogłaś zrobić gorsze rzeczy. :) Sama widzisz,że zdarzają się gorsze... :p

Gość gość
kazdy moze popelnic jakis blad.. te na szczescie nie mialy jakichs strasznych konsekwencji poza publicznym upokorzeniem..

Gość gość
A wybaczylibyscie swojej drugiej polowce coś takiego?

Gość gość
Tak, oczywiście. Po pijaku zdarzaja się różne niekontrolowane rzeczy. Tym bardziej, że chyba nie jestes taka na co dzień

Gość gość
a w ogóle to powiedcie waszym facetom o tym. jesli sa was warci to przyjma do wiadomosci bez większych fochów - a jaki komfort, ze nic nagłego się nie wyda... bezcenne

Gość gość
Ok dziękuję za wszystkie posty, ja (autorka) idę już spać dobranoc życzę i wszystkiego dobrego w przyszłości :-)

Gość gość
Dobranoc i wzajemnie :)

Gość gość
autorko kochana mam nadzieje ze poczulas sie lepiej ze nie jestes osamotniona w swioch czynach:)i mam szczera nadzieje ze Twoj zwiazek bedzie rozwijal sie swoim pieknym torem. zostaw przeszlosc przeszlosci a od dzisiaj koncentruj sie moja droga na terazniejszosci i przyszlosci! jeszcze rez powodzenia i duzo szczescie w tym roku i nastepnym i nastepnym i tak dalej....:)

Gość jakiś ludek
Autorko, o takie pierdoły się przejmujesz??? Przesadzasz i to SPORO. Zapomnij i daj sobie spokój, i żyj pełnym życiem. A głupoty po pijaku to robił każdy, i to jeden z powodów dlaczego już nie pije ani kropli alkoholu, nawet piwa, i jest mi z tym super. Pozdrawiam i serio daj sobie spokój.