Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evelyn666ya

KONKURS Z NAGRODAMI!!!! Ewelina świeci cyckami!

Polecane posty

Zadanie dla Pań i Panow! Nagrodą będzie moje erotyczne zdjęcie oczywiście z zamazana twarzą lub fachowe obrobienie zdjęć, które można wrzucić na fejsa, insta na co chcecie. Wybiore najlepszą odpowiedź Zadanie jest proste, moja przyjaciółka zbyt lekko podchodzi do alkoholu, który może przeszkodzić jej w drodze do sukcesów. Waszym zadaniem będzie dokończenie zdania w sposób humorystyczny, ironiczny lub nawet chamski. Dokończ zdanie: DZIEWCZYNO NIE PIJ BO... Do it!

Chce później pokazać waszą twórczość tej osobie by ją zmotywować i ogarnąć. Odbiór nagrody prosty, wymieniam się ze zwycięzcą/zwyciężczynią fikcyjnym mailem.

Wiesz kogo obchodzi jakaś Evelyn666ya? Nawet rozkraczona? Nikogo. :( Wiesz co robi, pół twarzy Imp, paznokieć Koszełłe i oddech Pewnej. Poruszenie i komentarze do wiosny. :)

Chcesz wtrącać swoje głupawe teksty ok, ale gdzie indziej. tu chce pomoć bliskiej mi osobie a nie użerać się z niedowartościowanymi ludzmi. Zdjęcie erotyczne to na pewno nie ,,rozkraczona" tylko subtelny podtekst na zdjęciu połączony ze zmysłowością. A jeśli Cie nie obchodzi to mordka i cicho:*

A dlaczego nie tutaj? Kim ty jesteś Evelyn666ya by mi mówić gdzie mogę się wpisywać a gdzie nie? Dasz mi bana ? heheheh

Gość gość
Evelyn juz rozumiem twój problem! To ty potrzebujesz pomocy! Poza tym Jestes ruda a piszesz na niebiesko zmien kolor.zrobie tobie konkurs i tez wysle foto!

Gość gość
To co robisz to pewien rodzaj schizofrenii skaczesz po tematach i utozsamiasz sie z różnymi postaciami No chyba ze masz taka role na kafe ale zmien chociaż nick

Gość gość
Nowy, jakoś mnie nigdy nie poruszył paznokieć Kuszy, która jak dla mnie jest zwykłym aseksualnym trolliskiem. Za to Walechlarz ma to coś w połowie twarzy , tak jak oczy Nieogryzek , przy których niejedna moja fantazja sięgnęła szczytu:-D

Jak wy mnie kochacie!;) ja was też w sumie. trochę smutno mi że stoicie na takim poziomi że wolicie się czepiać niż użyc empatii. brawo, brawo dla was jesteście wybitnymi ludźmi:) Jestem z was dumna. Naprawde uświadamiam sobie jak niski poziom reprezentuje przy takiej elicie.

Gość gość
czy konkurs nadal aktualny?

Gość gość
Ja bym dokończył w sposób normalny: nie pij, bo szkoda życia lub nie pij, bo i tak rzeczywistość pozostanie bez zmian. Trzeba zacząć od zmiany samego siebie, ale nie poprzez alkohol i inne używki. Kafemen@wp.pl

Gość gość
Dokończenie na sposób chamski, wedle życzenia: Dziewczyno nie pij, bo ci/pa ci zwiędnie. Proszę wysłać mi nagrodę.

Gość gość
Evel poka cycki, siorpnij coś tutej od czego staje pauka to byde marzył se o tobie.

Gość gość
Kafemen? W domu wszyscy zdrowi?:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
:D:D:D

Gość gość
Obciągne z połykiem na mailu :-) kafemen@wp.pl

Gość gość
O mój podszyw sie pojawił :-) jak miło :-) Pewnie wstał/a... :-) Kafemen@wp.pl

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś Oświadczyny smofa do nowego  Smof kiedyś Do Nowego w miescie...  jestes cwelu jak rodzyny w ciescie dotkniety kropla twej duszy gdy wkladam ci mikro chuuja w uszy zamykam usta na twym fiutku i obcìągam ci påłe do skutku przeobrazam swe cialo bo jestem starą pałą  chce ssac twego kůtasa niczym kiszonego ogorasa bo to jest wspolna masa wiec liz důpe grubasa  co w majtach ma cieniasa moze troche w zad tak od wielu lat moze troszke z boku  to do ciebie Piotrus jèbany w ryj tlumoku gość dziś Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie obsranej důpy tego spoconego cielaka smofa i opiertolenie kilku pał największych celebrytòw ero pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D

Gość gość
spadaj ty d****o

Gość gośćJa
Dziewczyno nie pij bo cie fejki z kafeterii kiedys przer***aja

Mocne będzie! Faceci dzielą się na dwa rodzaje: a) krowa która dużo muczy mało mleka daje. b) cicha woda d**y rwie. Skoro wszędzie się wcinasz i dużo gadasz zgadnij ktorakategorią jesteś;)

Pukałaś się kiedyś Evelinko? Retoryczne. Za koleżankę uzależnioną od alkoholu chcesz świecić tzytzami a jesteś nierozpakowana. I jak Ty chcesz sobie poradzić na forum erotycznym, gdzie każdy seksu ma wręcz do obrzydzenia .

Ja?! Jestem głęboko wierząca, co niedziele w pierwszym rzedzie siedze, daje na tace i mam popuszczać szpare?! zdarzało się;) to drugie, pierwsze tylko jak miałam 8 lat na pierwszej komunii.