Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która zabawka w ramach prezentu? pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Chłopiec ma 9 miesięcy. Co kupić? Ma to być raczej drobny prezent w ramach odwiedzin. Znam dobrze chłopca. Dostał ode mnie na święta większy prezent. Teraz wyjeżdzam i nie będzie mnie prze pół roku i chciałam coś kupić. Wiem, że uwielbia muzyczne zabawki. Dobrze już raczkuje. Myślałam coś w stylu kuli np. firmy vtech. Inna opcja to klocki przestrzenne, nie wiem czy dobra nazwa, ale chyba wafle. Nie ma jeszcze żadnych klocków. I ostatnia opcja wiem, że nie ma też żadnego sortera na klocki w różnym kształcie. Może kupić jakiś garnuszek fisher albo coś takiego http://allegro.pl/domek-edukacyjny-z-klockami-sorter-pianinko-dzwiek-i5781718969.html Co będzie Waszym zdaniem najlepsze? Sama mam dziecko ale znacznie starsze i nie orientuje się co kupić

Gość leila naidne
Najlepszym prezentem będzie apostazja, czyli akt wypisania tego człowieka z kościoła, do którego został wbrew swojej wiedzy i woli oraz wbrew ustawie o ochronie danych osobowych zapisany. No chyba, że rodzice to zwyrodnialcy, którym nie przeszkadza, że byle ksiądz przehebluje chłopakowi odbyciak zanim ten osiągnie dziesiąty rok życia. Wolna wola.

Gość gość
ja wybrałabym piłke u nas super sie sprawdzila