Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szlag jasny mnie trwafia ze na tak malo rzeczy mam wplyw

Polecane posty

Gość gość

jestem uwiklana w systemy spoleczne, prawne a takze w prawa natury nie czuje sie wolna

Gość gość
historycznie rzecz biorac to masz najwieksze mozliwosci i wolnosci, o ktorych ludzie nawet najwyzszych warstw spolecznych innych epok nawet nie mogli marzyc. wiekszosc tych ograniczen w zasadzie nie istnieje, ale twoja slaba psychika jest zorientowana tylko na to czego od ciebie oczekuje spoleczenstwo... min dlatego zamiast sluchac sie swojej cipki i brac sobie faceta ktory Ci sie podoba, predzej myslisz o tym co ludzie pomysla... juz nie mowiac ze patriarchat Ci wmowil ze seksualnosc ma cos wspolnego z szacunkiem, ale powodzenia ze wszystkiego mozna sie wyzwolic

Gość gość
historycznie rzecz biorac zdaje sobie z tego sprawe i przeraza mnie wrecz, jakie katusze musialabym przechodzic gdybym urodzila sie kilka wiekow temu, dla mnie to jest wrecz niepojete co sie wtedy dzialo wiele rzeczy na tym swiecie jest tak skrajnie niesprawiedliwych, tak chorych porabanych ze z cala swoja slaboscia nie potrafie sobie z tym poradzic, czuje jedna wielka bezsilnosc i uwiklanie w cos na co nie mam ochoty.

Gość gość
Ja tez tak mam.Myslałam,że mam zaburzenia,ale trafiłam na ntv1 i tam więcej takich .Jeden to nawet w Niemczech swoje państwo założył.