Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojej koleżanki dziecko...

Polecane posty

Gość gość

...jest takie nue ładne. Jak iglądam jej fb i te zdjęcia tej jej córki. Ona taka podobna do jej męża. Taka brzydka, a ona jeszcze się nią podnieca...

Gość gość
Chora autorko jesteś. Durne baby na kafe same. Każdy temat który jest i dzieciach. To ja to widzę że wy w tych czasach kobiety krzywdzucue dzieci i każda się glupotami zajmuje. Wtracacie się w cudze dzieci. Kobiety w tych czasach nie powinny mieć dzieci. Albo matki powinny bronić własne przed swoimi koleżankami. Bo się wtracsja wszędzie. A to ojciec mąż jest głowa rodziny on kiedyś rządził a nie matka Zina i jej koleżanki które przychodzą i się wtracaja do cudzego domu i dzieci. Ale wasz feminizm dzieci zniszczy i porady z kafeterii. Facet powinien rządzić w domu. Kiedyś jak rządził i dc yzje podejmował weź stoi było na swoim miejscu u rudzina normalna i dzieci. A teraz nikt ma za ojca nie pyta o zdanie. A potem się dxiwicie ze mąż dziećmi się nie interesuje albo ze zostawia z dziećmi. Bo to wasza wina jest a potem się dxiwicie. I robicie drania z faceta

Gość gość
Urodzila sie nie dawno wiec moze jeszcze z tego wyrosnie paskuda...

Gość gość
Trzeba wiary katolickiej uczyć dzieci. I nie patrzeć czy ładne czy brzydkie. Bo te wierxace brzydkie na ziemi w niebie będą ładne.

Gość gość
Ty też durna babo urodziwa dziecko a oni będzie dla ciebie najpiękniejsze a dla innych brzydkie jak głowno. Durna babo

Gość gość
No jej to istny potwor. Ma glowe jak kosmita, usta pofalowabe jak tatus, podluzny ryj. Bleeee... Jeszcze nie widzialam takiego marnego noworodka!

Gość gość
.... nie powinno cie interesować.

Gość gość
A ja nie rozumiem kobiet które wrzucają na fb setki zdjęć swoich dzieciaków, czy one naprawdę myśłą że kogoś to obchodzi?

Gość gość
Obok tego nie da sie przejsc obojetnie. Uwierzcie mi, ze wszystkuch dzieci zawsze wydawaly mi sie ladne takie slodkie. Ale ta jej corka to masakra!