Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego to forum dla kobiet,a 50% to mężczyźni?

Polecane posty

Gość gość

40% to mężczyźni podający się za kobiety,a 10% to kobiety. Dlaczego tak jest????

Gość gość
50% to meżczyzni? powiedziałabym, ze przynajmniej 80% ;)

Gość gość
kobiety stąd uciekają na Wizaż czy Netkobiety bo nie chcą się użerać z psycholami

Gość gość
40% gej,20%trans,30% chorych psychicznie,10%kobiet ;D

Gość gość
Najbardziej psychiczne fora dla kobiet,które opanowali mężczyźni to: 1.Kafeteria 2.Samosia 3.Forum o2 Ma ktoś inne propozycje :) ?

Gość gość
Jem kau

Gość gość
Ma propozycję,odejść stąd i nie wracać :classic_cool: Forum kafeteria niszczy dobrych ludzi i przede wszystkim zdrowych psychicznie :)

Gość gość
To forum jest takie chore,bo można z łatwością : 1.Napisać temat z dowolnym nickiem 2.Podszyć się pod kogoś. Druga opcja jest najbardziej pożądana.

Gość gość
gość dziś wiesz po sobie!

Gość gość
se.pl pudelek kozaczek

Gość fan płytkiej literatury
Niestety brakuje już dobrych podszywów.

Gość
gość dziś zgadzam się. ;) Ale z drugiej strony gdyby nie kafe nie wiedziałabym że wokół jest tyle psycholi. :D Od razu poczułam się jednak normalniejsza. :D 🖐️

Gość gość
mężczyzn jest tu góra 10. Szkoda że kafeteria ma już mało użytkowników na ogólnym ciągle tylko wpisy 2-3 wariatów, próżno szukać dziwnych wątków typu "mojego psa pudelka porwał jaszczomb"

Gość gość
nie mezczyzni tylko c***y , prawiki i inni debile

Gość gość
gggb :classic_cool: szpiegujesz mnie ;) :classic_cool: Ja tu się źle czuję,jestem za bardzo normalny :) czas stąd odejść.

Gość gość
No na serio z 2-3 wariaty tu piszą i tyle :(

Gość
Chciałbyś.:P:P:P Ja też mocno ograniczam-od jutra...zresztą będę miała trochę zajęć(koniec z leniuchowaniem:P) : -nauka-wreszcie się zebrałam, zrobiłam sobie plan i codziennie będę się uczyć pewnego jezyka -praca-musze ją znaleźć, ale to nie jest dla mnie jakiś problem bo i tak ma być tylko tymczasowa... -za mało ostatnio wychodzę i musze to zmienić:P ps. Ile jesteś na kafe?? ;) Ja chyba tak od 1,5 roku...

Gość gość
Jak patrze na tematy z przed 5 lat,to było tu ludzi :P Nawet chyba w czasach 2007 to było więcej :( Biedne kafe..

Gość gość
Nie wiem ile procent forum stanowią mężczyźni ale 80% z nich to świry. Wystarczy wejść na forum "dyskusja ogólna" i po nazwach tematów widać że większość to prowokacje, niektóre tak tandetne, że aż ciężko mi uwierzyć.

Gość gość
Nie chciałbym tylko tak jest zołzo :classic_cool: :P Pół roku i to zdecydowanie za długo ;)

Gość
Nie jestem zołzą.:P Chociaż nie ty pierwszy to mówisz-zołza, wredna, cyniczna,zmija :D:D:D heheh :D Nie wiem dlaczego bo przecież taka nie jestem.;):P A może rzeczywiście i powinnam sie zmienić...:):P Choc mówią jeszcze ze mam dobre serce wiec nie jest chyba tak źle.;)

Gość gość
Domyślam się,że taka nie jesteś :classic_cool: magia internetôf ;) można wszystko :) zołza to tylko takie popularne określenie nie ma za dużego związku z Tobą :D lecę,,,,3-maj się :) :P

Gość
ehh tylko ze w realu tez czasem słyszałam coś podobnego... aż zaczęłam zastanawiać się nad swoim zachowaniem.:P:) wczoraj jeszcze trafiłam na ciekawy temat z osoba stad z którą miałam już bardziej realny kontakt.:P

Gość gość
good girl gone bad dziś ty się szmato naucz pisać najpierw, a w ogóle to w*********j już stąd bo rzygać się dosłownie chce jak cię widzę. Wpiertalasz się w każdy temat Ewelinko psychicznie chora kretynko !

Gość gość
him/gggb jak tam leczenie u psychiatry ? Jakie są rokowania ??

Gość gość
good girl gone bad dziś kur//wa jeb//ana szmato przestań sobie pochlebiać, bo nikt cię tutaj nie lubi !!! !!! Nic ci to nie pomoże, bo zostaniesz rozdeptana jak robak, z resztą już ledwo zipiesz. Ty nie jesteś zołzą hehehehehehe zaraz umrę ze śmiechu :D:D:D:D:D:D:D

Gość
chyba ktoś ma schizofrenie lub manie prześladowczą (wiadomo kto):D bo z ewelina nie mam nic wspólnego.:D 🖐️

Gość gość
takie kity to sobie możesz małym dzieciom wciskać. Jesteś him i tym samych pierdoloną kurwą !!!