Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zakochany chłopak tak robi?

Polecane posty

Gość gość

Niby świata poza mną nie widzi,kocha do szaleństwa a jednak czasami tak mimochodem w rozmowie mówi o jakiejś kobiecie ze jest seksowna, idzie do kościoła a patrzy na tyłek dziewczyny która jest przed nim (to akurat zarejestrowała kamera i znajoma siedząc niedaleko mi powiedziała ). Po tym , wkurzylam się na niego I dałam do zrozumienia ze nic nie będzie. Nie walczył... był smutny, rozzalony,zly..ale nic. Po 4 miesiącach już spotyka się z inną i powiedział komuś ze zależy mu na niej. On jest z tych niesmialych i ułożonych.

Gość gość
skoro poszedł do innej to po co drążysz temat? nudzisz się?

Niby każdy facet, jak i kobieta, zwróci uwagę na kogoś atrakcyjnego, ale mówić swojej kobiecie, że jakaś tam jest seksowa, albo w jej obecnośc***atrzeć się na tyłek innej, to pewien nietakt. Przechodziłam to, ale myślałam sobie, że to drobnostki. Aż pewnego dnia, po 6,5 roku bycia razem okazał się gnojem, który notorycznie mnie zdradzał.

Gość gość
Słuchaj autorko, nigdy Cię nie kochał, więc dobrze że go rzuciłaś. Nie myśl już o tym szkoda czasu... Zakochany facet na inne nie patrzy, bo jego kobieta jest dla niego wtedy idealna.

Gość gość
Zakochany często nie walczy bo odrzucenie bierze bardzo do siebie, ale widocznie jest zamknął ten rozdział i zaczęło mu zależeć na innej osobie. Skoro go nie chciałaś to daj mu już spokój. A tak nawiasem z tym tyłkiem -to że był na diecie nie znaczy że nie mógł przeglądać menu, nie zrobił nic złego, natury nie oszuka.

Gość gvardioos
Najwidoczniej to mały chłopczyk był... Prawdziwy zakochany facet walczy o swoją kobietę, o jej względy itd. Nie rozumiem dlaczego takie pajace mają dziewczyny a normalni mężczyźni nie... Współczuję Ci takiego łosia a nie faceta