Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

pieknewlosyonline.pl Znacie?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Znacie ten sklep ? Jakie macie opinie? A mo偶e macie mi do zaproponowania inny z kosmetykami do piel臋gnacji w艂os贸w ? Tylko, 偶e przyznam, ze zale偶y mi na dobrych markach.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Znam i polecam ;) dawno nie by艂am tak zadowolona z szamponu na moje zniszczone w艂osy. sklep jak najbardziej na plus.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znam:) szybko wysy艂aj膮 produkty, kt贸re w rzeczywisto艣ci s膮 wydajne i po prostu dzia艂aj膮, a to jest dla mnie najwa偶niejsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j ulubiony sklep z kosmetykami do w艂os贸w. dobre marki, to ich najwi臋kszy atut. Osobi艣cie nie mam do czego si臋 przyczepi膰. szybka wysy艂ka, dobre podej艣cie do klienta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi艂a obs艂uga,szybka dostawa.Ceny niewyg贸rowane w por贸wnaniu z innymi sklepami.Ja akurat kupowa艂am mask臋 i szampon Moroccanoil.Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zazwyczaj kupuj臋 w tym sklepie produkty Moroccanoil poniewa偶 maj膮 w bardzo atrakcyjnych sklepach.Polecam bo szybko realizuj膮 zam贸wienia,a kontakt z obs艂uga jest bardzo mi艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupi艂em maszyn臋 do strzy偶enia Contura.Polecam wszystkim dobry sprz臋t.Poza tym szybko wys艂ali towar.Polecam sklep.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem zadowolony ze wsp贸艂pracy ze sklepem.Zakupi艂em kilka produkt贸w z Moroccanoil dla moje dziewczyny.Szybko wys艂ali przesy艂k臋,a chyba o to chodzi.Polecam sklep,to 3 zakup w nim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Namys艂贸w to miasto powiatowe w wojew贸dztwie opolskim w powiecie namys艂owskim ma 16 tysi臋cy mieszka艅c贸w i tablice rejestracyjne ona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szybka wysy艂ka,rzetelno艣膰 i kompetencje.Polecam.Zrobi艂am dwa zam贸wienia,namiesza艂am przy nich i przy p艂atno艣ciach,.Dzi臋ki uczciwo艣ci i wyrozumia艂ej a jednocze艣nie przemi艂ej obs艂udze ju偶 dzisiaj ciesz臋 si臋 otrzyman膮 przesy艂k膮 i zwrotem nadp艂aconej kwoty.Sklep naprawd臋 warty polecenia po ka偶dym wzgl臋dem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam sklep.Kupuj臋 w nim zestaw True Keratin szampon i od偶ywk臋 w korzystnej cenie.Szybka obs艂uga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Atrakcyjne ceny,szybka obs艂uga.Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobry kontakt,szybka obs艂uga,fajne ceny na niekt贸re produkty.Tak jak m贸wi艂y przedm贸wczynie Moroccanoil i True Keratin,maj膮 w wyj膮tkowych cenach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
super sklep :D znalaz艂am go przez przypadek i do dzi艣 z niego korzystam fajne produkty!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupi艂am w tym sklepie suszark臋.jestem bardzo zadowolona i z ceny i z obs艂ugi.Wida膰,偶e dbaj膮 o klienta.Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szybka wysy艂ka mi艂a obs艂uga.Kupi艂am zestaw true keratin bo cena jest bardzo dobra.Polecam sklep robi臋 w nim zakupy i jestem zadowolona maj膮 fajne ceny na niekt贸re produkty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a maj膮 jakie艣 dobre szampony przeciw艂upie偶owe? bo te wszystkie nizorale nic nie pomagaj膮.. ;/ ju偶 za艂amuj臋 r臋ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja na sw贸j 艂upie偶 zastosowa艂am dermabrazj臋 Nioxin,oczy艣ci艂am sk贸r臋 g艂owy a potem u偶ywa艂am szamponu Balance kupione w艂a艣nie w tym sklepie.Mnie pomog艂o to i Tobie pomo偶e bo oczy艣ci sk贸r臋 g艂owy i uspokoi j膮 pi臋knie pachn膮cym szamponem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przyznam, 偶e zrobi艂o si臋 g艂o艣no o tym sklepie i sama na spr贸be postabowi艂am zakupi膰 szampon powiem wam, 偶e jestem w szoku...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Potwierdzam szybka wysy艂ka dobra obs艂uga.Zakupi艂am Zestaw Moroccanoil.Polecam sklep.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Maj膮 fajn膮 promocj臋 na zestawy True Keratin.Zadowolona z zakupu.Szybka dostawa i dobry kontakt.Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no dzia艂anie niekt贸rych produkt贸w jest naprawd臋 natychmiastowe... ju偶 od dawna nie kupuj臋 w rossmannie, czy innych drogeriach, bo znalaz艂am ju偶 sklep kt贸ry spe艂nia moje oczekiwania!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wpad艂am na ten sklep przypadkiem.Ale zagl膮dam cz臋sto bo maj膮 promocje.Czasami 艂膮cz膮 tak偶e kosmetyki w zestawy wystawiaj膮 w promocji.Warto tam zagl膮da膰,ja zawsze co艣 upoluj臋,polecam.Poza tym obs艂uguj膮ca pani jest bardzo mi艂a i szybko wysy艂a produkty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja wam powiem, 偶e ten kto za艂o偶y艂 ten sklep musi si臋 bardzo dobrze zna膰 na w艂osach , bo te produkty s膮 cudowne!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie pokaza艂a go fryzjerka i poleci艂a abym kupi艂a mask臋 true keratin do prostowania w艂os贸w.Jestem w ci膮偶y wi臋c zabieg prostuj膮cy w艂osy mi odradzi艂a.Ale maska jest super,kupi艂am j膮 za jej namow膮 i jestem bardzo zadowolona bo wyg艂adza w艂osy regeneruje a przede wszystkim zapobiega puszeniu i elektryzowaniu.Polecam i sklep i zestawy w nim polecane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no wg mnie ka偶dy mo偶e znale藕膰 w tym sklepie co艣 dla siebie produkty s膮 skuteczne,dobrych marek, w dobrych cenach, wi臋c nie ma co 偶a艂owa膰. polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zamawiam w tym sklepie zw艂aszcza zestawy kosmetyczne.Jako艣膰 produkt贸w bardzo dobra,ceny niewyg贸rowane,dobry kontakt z obs艂ug膮.Polecam sklep.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znam ten sklep bardzo dobrze :) a ich produkty jeszcze lepiej nie s膮 takie drogie , a na dodatek bardzo wydajne!

Udost臋pnij ten post

Polecam. Du偶y wyb贸r, szybka dostawa i fajne produkty. Osobi艣cie jestem zadowolona bo znalaz艂am w ko艅cu od偶ywk臋 na moje sianowate w艂osy :) www.100club.pl

Udost臋pnij ten post