Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubie wszechwiedzacych idiotek z forum.

Polecane posty

Gość gość
Gościu powyżej - jesteś właśnie przykładem osoby, o jakiej pisze autorka. Nie masz o mnie zielonego pojęcia, ale dopowiadasz sobie jakieś historyjki, nie wiadomo na jakiej zasadzie. Gotuję bardzo dobrze, stać mnie tez na dobre produkty, gotuję smacznie i zdrowo. Może napiszesz, w którym miejscu wykazałam jad wobec osób gotujących zdrowo? Skrytykowałam tylko puste licytowanie się, kto gotuj***ardziej oryginalnie. Może dla ciebie to normalne, dla mnie nie. Normalne osoby z poczuciem własnej wartości nie mają takiej potrzeby. Ale w porządku, zdaję sobie sprawę, że niektórym ludziom pewne rzeczy ciężko pojąć.

Gość gość
Myślę że skoro już się siedzi na kafe, można byloby odnieść z tego jakiś pożytek. Dlaczego nie korzystać z rad kobiet, którym się udało małżeństwo, które sa zadowolone ze swoich dzieci itp. Dziwi mnie też, że kobiety oburzają się, gdy zwraca sie im uwagę na błędy ortograficzne i gramatyczne. To jest anonimowe forum i świetna okazja, żeby sprawdzić pisownię i nie robić tych błędów więcej.

Gość gość
Nie zgodze się na temat topików kulinarnych gdy piszesz że masz na obiad ogórkowa jest ok lecz gdy tylko napiszesz ze masz rosół z perliczki i gulasz z sarny zaraz Cie zwyzywaja ze zmyslasz itp

Gość gość
gość dziś albo nie umiesz gotować albo nie stać Cię na dobre jedzenie xxxx ona napisała o rozwalaniu dyskusji i o krytykowaniu przez te które rzekomo jedzą gotują lepiej, a ty się doszukałaś ....uj wie czego i oceniłaś, orzekłaś co robi ta kobieta i jaka jest - WŁAŚNIE O TAKICH IDIOTKACH JEST TEN TEMAT, no idealny przykład takiego kafe-debila, czarno na białym. Szanowna wycieczko macie tutaj eksponat o którym mowa, nie przepychać się, każdy zobaczy, można fotografować :P

Gość gość
gość dziś Nie zgodze się na temat topików kulinarnych gdy piszesz że masz na obiad ogórkowa jest ok lecz gdy tylko napiszesz ze masz rosół z perliczki i gulasz z sarny zaraz Cie zwyzywaja ze zmyslasz itp xxx racja nie powinno tak być ale to działa w obie strony, bo też zjawiają się takie "kawiorowe" które za ogórkową wyzywają od patoli i cebulandii i o tym mówi tamta dziewczyna przy czym nigdzie nie wyzwała tych od perliczek, nie o tym mowa więc nie wiem co do czego się niby nie zgadzasz :o następna dopowiada sobie coś co nie zostało powiedziane

Gość gość
gość dziś gość dziś albo nie umiesz gotować albo nie stać Cię na dobre jedzenie xxxx ona napisała o rozwalaniu dyskusji i o krytykowaniu przez te które rzekomo jedzą gotują lepiej, a ty się doszukałaś ....uj wie czego i oceniłaś, orzekłaś co robi ta kobieta i jaka jest - WŁAŚNIE O TAKICH IDIOTKACH JEST TEN TEMAT, no idealny przykład takiego kafe-debila, czarno na białym. Szanowna wycieczko macie tutaj eksponat o którym mowa, nie przepychać się, każdy zobaczy, można fotografować jezyk.gif xx A niby skad wiadomo, ze RZEKOMO? Na kafe są różne kobiety, zapewniam cię.

Gość gość
a ja nie lubie -facetow po 30 (mlodzi raczej tak nie gadaja) ktorzy twierdza ze kazda kobiete po 30 nalezaloby poddac eutanazji, natomiast oni sami sa atrakcyjni z brzuchem i lysina dla kazdej 16 latki -kobiet wypisujach "prosbe o rade".bo dziecko bije gryzie kopie, demoluje mieszkanie, a jak ktos poradzi zeby je zabrac do psychologa, odpowiada: sama idz sie leczyc glupia k..., bo masz cos z psychika, moje dziecko jest idealne!to tylko przyklad, jest cale mnostwo takich ze ktos po przyjacielsku doradzi a ta bez powodu wyzywa

Gość gość
gość wczoraj No ok. Są kobiety, które dobrze zarabiają, mają w wieku 26 lat swój dom (nieważne, ze mamunia z tatuniem dom podarowali), ale dlaczego nazywają te, które mieszkają z rodzicami i zarabiają mniej patologią? Tutaj o to chodzi. Oczywiście, że nie wszystkie dobrze sytuowane są okropne w wypisywaniu postów, ale wiele z nich tak. W tym tygodniu chodzi tutaj temat o szwagierce, która przyjeżdża do domu rodzinnego i wszystko kontroluje. Autorka będzie się budować, bo dziecko rośnie i nie chce się kłócić ze szwagierką, a wiesz co dostała w postać? Że jest patolą, bo siedzi na kupie. Albo, że jak siedzi na kupie z rodziną męża, to na pewno nie ma pieniędzy na budowę. Od tych osób nie dostała autorka ani jednej porady, jak ma się zachować wobec szwagierki.

Gość gość
autorka mądrością nie grzeszy to musiała wywalić żale,znam to z życia,jak komuś się powie że coś źle robi :D od razu oburzenie A forum dyskusyjne= dyskusje i wyrażanie swojego zdania :) powinno być najpierw jakieś pytanie dla mądrych i po wprowadzeniu złej odpowiedzi wypad :D

Gość gość
Każde pytanie o radę i odpowiedź na nią jest ok, jeśli nie zawiera wulgaryzmów i nie obraża dyskutantów. Niby oczywiste, ale w praktyce niekoniecznie.

Gość gość
Tutaj i tak nie jest jeszcze źle, kwintesencja jadu i mądrzenia się jest obecna na wizazu. Tam jeśli nie masz 4236 postów, co najmniej kilku psiapsiółeczek (w tym jedna z moderacji) i nie podzielasz zdania reszty (która ma rację a ty jesteś debilem) to nawet nie próbuj się wypowiadać... bo jakby mogły, to by zagryzły, a ile jadu wycisną! Takiego obmawiania, wyśmiewania, robienia z siebie Boga nigdzie nie widziałam... Straszne... już wolę kafeterię.

Gość gość
A forum dyskusyjne= dyskusje i wyrażanie swojego zdania usmiech.gif powinno być najpierw jakieś pytanie dla mądrych i po wprowadzeniu złej odpowiedzi wypad smiech.gif x A musi być to forum dyskusyjne i wyrażanie własnego zdania z chamstwem i wyzywaniem od patologii?

Gość gość
albo nie umiesz gotować albo nie stać Cię na dobre jedzenie xxxx ona napisała o rozwalaniu dyskusji i o krytykowaniu przez te które rzekomo jedzą gotują lepiej, a ty się doszukałaś ....uj wie czego i oceniłaś, orzekłaś co robi ta kobieta i jaka jest - WŁAŚNIE O TAKICH IDIOTKACH JEST TEN TEMAT, no idealny przykład takiego kafe-debila, czarno na białym. Szanowna wycieczko macie tutaj eksponat o którym mowa, nie przepychać się, każdy zobaczy, można fotografować x a ty co niby teraz robisz,hehe przyganiał kocioł garnkowi

Gość gość
gość dziś Poważnie piszesz? Aż tak tam źle? Powiem ci, że one tutaj też chodzą. Ostatnio była kłótnia pomiędzy kafe, a wizażem.

Gość gość
A niby skad wiadomo, ze RZEKOMO? Na kafe są różne kobiety, zapewniam cię. xxxxxxxx właśnie dlatego, że są różne i ich nie znam napisałam "RZEKOMO" - może zobacz co to słowo oznacza zanim zaczniesz cokolwiek bredzić.

Gość gość
sory ale moim zdaniem to bardziej ujadają te które nie mają niż te które mają

Gość gość
Forum jest dostępne dla wszystkich, głupich tez. Wypowiadać im się nie zabronisz. Walczyć nie ma sensu. Trzeba selekcjonować wypowiedzi i wybierać rady osób, które wydaja się rozsądne i kulturalne. Ja czytam tylko takie, omijam bełkot, bluzgi i wymyślania.

Gość gość
gość dziś "A niby skad wiadomo, ze RZEKOMO?" Właśnie jeżeli NIE WIADOMO to się mówi "rzekomo"!!!! Przeczytaj co napisałaś a sama się z siebie uśmiejesz :D albo i nie,bo ktoś kto robi tak kardynalne błędy zapewne nie rozumie nawet słów których używa :o

Gość gość
Poważnie piszesz? Aż tak tam źle? Powiem ci, że one tutaj też chodzą. Ostatnio była kłótnia pomiędzy kafe, a wizażem. xx Poważnie, niby takie eleganckie forum z moderacją, nie to co tutaj, ale burdel tak straszny i hipokryzja, mogą zablokowac bo im się twój pogląd nie podoba. "Polecam" poczytac trochę forum plotkowe i tematy ogólne, mi było niedobrze jak to czytałam, wróciłam na stare śmieci. Kłótni nie widziałam akurat.

Gość gość
A niby skad wiadomo, ze RZEKOMO? Na kafe są różne kobiety, zapewniam cię. xxxxxxxx właśnie dlatego, że są różne i ich nie znam napisałam "RZEKOMO" - może zobacz co to słowo oznacza zanim zaczniesz cokolwiek bredzić. xx rzekomy ( słownik) «nieistniejący w rzeczywistości, niebędący tym (takim), za kogo (za jakiego) go niektórzy uważają» Napisałaś: ona napisała o rozwalaniu dyskusji i o krytykowaniu przez te które rzekomo jedzą gotują lepiej, a ty się doszukałaś ....uj wie czego Czyli napisałas ,ze te, ktore lepiej gotuja, a krytykują, nie istnieją w rzeczywistosci, i nie są takie , za jakie sie uważają. Łopatologicznie ?

Gość gość
Nie,chodziło mi o to ze jest odwrotnie,dyskusje zawsze rozwalają te od mielonych, gdy tylko ktoś napisze w topiku ze robi rekina jest wyzywany od burżujów albo kleptomanów

Gość gość
Panna "RZEKOMO" taka mądra a nie umie czytać ze zrozumieniem

Gość gość
na wizażu są TŻ teżecki hehe u nas TK towarzysz konkubent :D:P

Gość gość
13:15- dla mnie wygralas internet. Od dzis bede mowic do mojego faceta towarzyszu konkubencie:D

Gość gość
A a propo malzenstwa-kroluje tu poglad ze jak kobieta chce slubu to znaczy ze chce uwiesic sie na facecie, stlamsic go, wykorzystac finansowo bo sama moze kupic jedynie firanki. Ja tego nie rozumiem. Nie mozna chciec slubu z milosci? Dla kafeteriuszek nie ma tu takiej opcji. Sa tylko dwie: a)materialistka b)wyrachowana baba. Dziekuje za uwage.