Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przejścia skrzywiają

Kobieta po wielu partnerach niczym facet po nałogu alkoholowym czy narkotykowym

Polecane posty

Gość Przejścia skrzywiają

Tak jak porządnej i wartościowej kobiecie nie marzy się facet, który przeszedł nałóg narkotykowy lub alkoholowy, czy też siedział w więzieniu lub przez parę ładnych lat sypiał z facetami, tak facet który ma coś w głowie nie marzy o pani o przejściach. A kobieta mająca za sobą wielu partnerów seksualnych jest niewątpliwie panią po przejściach.

Gość gość
Nie wiem czy mam coś w głowie ale kocham gorące kobiety. Jak się jest goracą kobiet ą to trudno przejść przez życie sucha nogą. Określenie "porządna" nie ma związku z wartościowa. Kobieta mająca za sobą wielu partnerów seksualnych jest niewątpliwie panią po przejściach ale czy to ma zwiazek z jej wartością ? To człowiek a nie beczka sera. Moja żona za sobą wielu partnerów seksualnych. Mamy z tym niezłą zabawę w łóżku a ona jest moim ideałem z tą swoją goracą dziurką. Nie stękaj malkontencie.

Gość gość
Als frustrat

Gość gość
Słuchaj każdy ma swoje przewinienia, jesteśmy tylko ludźmi. Liczy się intencja i wola. Zrywasz z nałogiem i już, zrywasz z przeszłością i koniec. Najważniejsze jest postanowienie. W życiu miałem różne epizody, byłem 'niemądry'. Obracałem się w świecie upadłych przestępców bez zasad i brałem narkotyki. Odbiłem się od tego, bo chciałem czegoś więcej. Poznałem kobietę, która wyjawiła mi, że w przeszłości była prostytutką bo wylądowała na ulicy. Ja nie oceniam ludzi za to kim byli, co robili, ale jak mnie traktują i jak się obecnie zachowują. Ona mnie kochała i była zawsze ze mną.