Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci po 30 stce są brzydcy, często otyli, niezadbani, nudni, okropni

Polecane posty

Gość gość

mają umysł starego dziada, przestają byc otwarci tylko zamykają sie w sobie, w swojej klatce, wszystko jest ble, niedobre, patologia, lewactwo, dziadzieją niesamowicie, robi sie z nich ''beton'' ktorego nie da sie juz ruszyc, trzeba uciekać... i co najgorsze - wygląd...brzydną w przerażającym tempie, brzuch im rośnie, pojawia sie łysina, ale najgorsza jest ta nadwaga, nadmiar tkanki tluszczowej, takie ''miśki'' i ''dobrze zbudowani'' z sadłem na brzuchu poznalam ostatnio 38 letniego Francuza ktory wyglada na 10 lat mniej, wysportowany, cialo jak sportowiec, sympatyczny, optymista, pelno energii , w ogole nie przypomina typowego polskiego 38 latka ktory juz zdziadział i nie ma dla niego zadnego ratunku

Gość gość
co ty nie powiesz stara prukwo :D

Gość
Polacy są najlepsi.:P:P:P Nie wiem w jakim towarzystwie sie obracasz, ale znam duzo atrakcyjnych facetów po 30 np.koledzy mojego starszego brata.:D:P

Biedna autorka wygląda w Polsce tak, że tylko najgorsze odpady chcą z nią kontakt utrzymywać :P. x Wypindrzyła się na wyjazd do Francji i trafiła tam, na podpitego podrywacza. Facet mówi kolegom jak łatwo wyrwać taką szmatę :P, a nie znająca francuskiego autorka cieszy się, że do niej zagaduje :P :P :P.

Gość nie piję kawy
Jest dużo panów o których pisze autorka, niektórzy wyglądają jak koledzy mojego ojca, ale nie ma co się odwoływać do JEDNEGO francuza. W Polsce też widziałam np. facetów w wieku 42 lata i 36 lat którzy wyglądają jak świeżo po studiach.

Gość gość po 30tce
true, true,, ;)

Gość gość
miso znowu kobiety od szmat wyzywasz stary dziadzie? :d:d:d

Gość gość
Jest dużo grubawych, lysawych i kurduplowatych Francuzów a ty poznałaś 1 i myślisz że widziałaś już wszystkich.

Gość gość
I maja zakola.

Gość gość
Autorko to chyba niemcow nie widziałaś. Tam to tacy od 25 do 45 lat to najgorestszy towar. U nas niestety atrakcyjność mężczyzny kończy się kolo 29lat. A niektórzy nigdy nie byli.

gość dziś x Nie ja tylko Francuz :P. x Może to ten, co ostatnio "kulturalnie" gwałcił w Krakowie :P ?