Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka masturbacje polecacie

Polecane posty

Gość gość

Jestem napalona lecz nie ma przy mnie chłopa Poradzcie cos bo eksploduje!?!

Gość ts
Jestem facetem,ale często moja panna masturbowała się przy mnie.Mimo ,że ma wibrator to często robi sobie palcówki.

Gość gość
dezodorant pusty w kulce dobrze mu wyszoruj główkę i masz zabaweczkę :D

Gość gość
Oo ja tez bym chciala Tylko zeby 'dojsc'

Gość gość
Masz z tym problem? Ogurek, zucchini, banan. Trzonek od mlotka, paluszki. Jak jestes napalona i wejda wiecej jak dwa palce to polecam goraco Zucchini. Maja odpowiednia grubosc i twardosc. Mocnego orgazmu!

Gość gość
Dzięki *o*

Gość gość
Jak moj chlopak dojdzie a ja nie, to masterbuje sie zaraz do orgazmu, gdy on wraca do zony. Mam dobry wibrator z ruchoma glowka. Polecam. Wlozysz sobie do konca a on pracuje za ciebie. Chyba zaraz sobie to zrobie. Jak tylko o tym mysle od razu mam mokre majtki.

Gość gość
Szkoda,ze nie mam wibratora ,bo bym sie chętnie pobawiła!

Gość ts
Może to będzie śmieszne,ale jak zobaczyłem efekty to nie wiele a sam bym trysnął bez trzepania.Chodzi o to ,że czasem robimy sobie zabawkę z marchewki. Musi być duża i guba bo trzeba ją "wyrzeźbić" odpowiednio i dobrze jak ma jakąś narośl i ogólnie cała może być wygięta .Po przygotowaniu trzeba ją umyć,nagrzać w ciepłej wodzie i założyć na nią prezerwatywę. Rucham moją pannę takim członem,a ta wyje z rozkoszy.To się kładzie i rozkłada nogi,a to je ściska.To znów wstaje,albo kuca,czy wypina się,a ja ruszam i obracam tą marchwią w różne strony.Prawdziwy penis nie dałby rady robić takie wygibasy.

Gość gość
Tylko nie wkladaj sobie na koncu zakrzywionych przedmiotow, np. trzonka od miotly z plastikowa koncowka do powieszenia. Moze sie w cipce lub tylku zachaczyc. Wtedy zamiast orgazmu dostaniesz pozadny, bolesny zastrzyk, a sanitariusze zleja sie ze smiechu.

Gość PorządnieNagrzanaMężatka
Wyjdz z domu i weź jakiegokolwiek - każdy facet jest napalony, problemu nie będzie. No chyba, że jesteś strasznie brzydka, to gorzej. Jak byłam przed ślubem, to chodziłam w takich chwilach do klubu muzycznego się zabawić :)

@Mężatka Wzięcie pierwszego lepszego do łóżka to okropny pomysł. A co do tematu, to sama musisz się nauczyć w jaki sposób ci najprzyjemniej, wszyscy mają ciut inaczej i nikt za ciebie nie zgadnie.