Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia009i

czy to jest ciąża?? pomocy

Polecane posty

Gość kasia009i

Mam 16 lat i swój pierwszy stosunek którego nie chciałam odbył się 29sierpnia. We wrześniu październiku listopadzie i grudniu miałam normalnie okres co 28-31 dni. Teraz jednak okres się nie pojawił choć minęło 38dni. Czy mogło być tak że tamte okresy były normalnie i teraz jest STOP i jednak to ciąża? Bardzo proszę o pomoc a nie krytykowanie.

Gość gość
Test robiłaś? jeśli nie to zrób. A potem idź do ginekologa.

Gość gość
nie chcialas czyli bylas zgwalcona?

Gość kasia009i
Czyli jednak to może być ciąża?

Gość kasia009i
Nie wiem czy to można nazwać gwałtem bo jednak uleglam, pod presją i strachem ale uleglam

Gość gość
gdybyś była w ciąży, to byłby już 5 miesiąc. Czujesz ruchy, masz brzuch ?

Gość kasia009i
Był by to raczej 4miesiąc. Ruchów ani nic takiego nie czuje. Brzuch jest większy niż zawsze ale to dlatego że przykryłam ponieważ mi kazano. Mam 167cm i waze 48kg. Bardzo żałuję tego jednego razu i co miesiąc wpadam w opsesje i nie radzę sobie z tym.

Gość gość
jaki problem zrobić test ? a miesiąc byłby piąty, bo ciążę liczy się od miesiączki przed stosunkiem, więc Twoja byłaby w sierpniu

Gość kasia009i
Problrm jest taki że mamy jedną aptekę a tam pracują koleżanki mojej mamy. Musiał by ktos mi kupić ale nikomu nie mówiłam o tym.

Gość gość
Myśle ze to raczej wina psychiki, jak sama piszesz masz na tym punkcie oposesje.., zrób test by sie uspokoić. Ale jestem prawie pewna ze nie jesteś w ciazy. 4 miesiąc to miała byś juz konkretne obiawy tj. zmeczenie, brzuch o charakterystycznym kształcie, zgaga, bulgotanie w brzuchu, powiększone piersi... Piszesz ze uległaś pod presja... to tez jest gwałt, noe obwiniaj sie za to co sie stało... trafiłaś na podmiot ludzki, bo człowiekiem kogoś takiego nazwać sie nie da, który Cię potwornie wykorzystał. Mam nadzieje ze sobie z tym poradzisz, jakoś w głowie poukladasz, nauczysz sie z tym jakoś żyć... A jak okres sie nie pojawi to idź do lekarza. Pozdrawiam i dużo siły ci życzę...

Gość gość
to sobie na Allegro kup, albo w rosmannie. Albo poczekaj z dwa miesiące, będziesz już wiedziała na pewno

Gość kasia009i
Udziemuje postaramy się uspokoić. I myślę nad pójściem do psychologa ponieważ wyniszcza mnie to psychicznie.

Gość kasia009i
Dziękuję postaram*

Gość gość
Nie jesteś w ciąży! Ale dla spokoju zrób test, kup w Rossmannie.

Gość kasia009i
Dziękuję wam bardzo!