Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ktoś

Androgen to najbardziej interesujący facet na forum

Polecane posty

Auto dobrze jeździ? :P Jak się domyślasz, to się cieszę, chyba, że pudłujesz :D

Gość CzwarteImperium
Ach gość ktoś...czemu nie napiszesz to innym? Nie widzę tu tylko dwóch zainteresowanych osób. Przekaz zrozumiany. Nie musisz się tłumaczyć, bo brzmi to baaardzo nieszczerze. Żeby mi dowalić trzeba naprawdę o wiele więcej niż to o czym piszecie- baby. :P Miałam dziś jednak zbyt intensywny dzień i nie mam ochoty na przepychanki, raczej na gorącą kąpiel. Towar przechodni? Raczej "stała" ekspozycja w "jedynej" galerii- w ciągłym użyciu. Jest nam razem dobrze. ;) Pa. [przewracam oczami] 🖐️

Gość gość
Imperium jesteś zalosna

Zapomniał dopisać, jeśli już się tak nam łanie przedstawił, że pierdzi afrodyzjakami. Co trochę czytam o złamanym przez Niego serduszku. Otumanić i za włosy do jaskini, to metody prawdziwego mężczyzny XXI wieku. ( Dobrze napisałem ten wiek? ) Ledwo znam język polski za to w arabskich cyfrach jestem dobry, rzymskie? To jak chińskiego zacznę się uczyć. :) :P

Gość gość
Zrozumta pedała :-)

gość dziś Też próbuję. :) Ale niestety nadal śmieję się z tego dowcipu... "Mówi pedał do znajomego, jestem tak zakochany, że nie mam czasu się wysrać" Każdy pieprzy się jak chce, bo jest dorosły i mama, czy inny człowiek, nie ma prawa mu powiedzieć, jaka dla niego dziurka jest właściwa. Co innego pedofilia. :O Do czasu kiedy nie pojawiły się te pomówienia, myślałem że to forum, tylko o sraniu sobie do ryja, ( ktoś się o to zapytał, jest taki temat, w sensie co z tym dalej) Zapytam się, kto tu pisze? Dzieci? Pedofilia, to dla kogoś jak regionalna przyśpiewka. Takiego g****a, nie było i nie będzie na Kafe, chyba że Anonimus wesprą akcję tych z duupy wysranych ludzi, bo oni nie rodzą się naturalnie. :O Bez obrazy dla tych co przez cesarkę :) Uśmiech nie na miejscu, ale są na świecie. :)

Tak widzę co robisz. Nadawałbyś się idealnie do przepychania tematów i do niczego innego. Inni myślą inaczej, dlatego starają się coś ugrać, bo mniej będziesz zasrywał ich tematy, hhehe a sraj sobie człowieczku i tak cię przepiszemy. :) Wiesz dlaczego, bo bez NAS, którzy nie boją się pisać na swoich flagowych, bo jak ja zaczynałem, "to byłem czarny i grałem w kosza" . ( Konkurs z jeszcze nie wymyślonymi nagrodami z jakiego filmu pochodzi ten cytat? ;) , dlatego nie zręcznie mi było napisać "niebieskim" ;) ...

Androgen, daj się wykazać innym. Do swojego SV Kafe, możesz sobie dopisać, "egoista" :O Daj szansę tym co sobie wygooglują. ;)

O skrócie "SV", to nikt by nie zgadł, bo powstało w mojej wyobraźni. ;) :P a chodziło mi o Curvo Vite, czy jak to się tram pisze. :O Po polsku, życiorys.

Gość gość
ach ten Pedofil Piotrek i jego wywody :-D

Nie wywody, tylko zobacz co ty robisz. Nie dzień dobry, bo otworzyłeś właśnie swoje świńskie oczka, tylko hejcik. Tak na dobry początek dnia...

Nie mogłeś się powstrzymać, co? Albo nic nie masz w swojej głowie prócz tego by się ze mną w taki sposób powitać. Za wcześnie, dla innych za późno. Tak czy siak ;) "Nocna Zmiana" dziękuje za uwagę. ;) Ciekawe czy Andro będzie wiedział z jakiego to jest filmu. ;) Zobaczymy czy znów się popisze i wyssie komuś śmietankę z rurki. ;) Cześć 🖐️

Gość gość
śmietane z rurki to najlepiej wysysasz ty Pedofilu Piotrku :D ty nasz kafeteryjny cesarzu Miętusie Przysysie :D

Gość gość
" wszystkim panią " ?? Nowy, wyśpij się. X Andro, w czasach gdy f8 jest już tylko szambem, być na topie to żaden zasczyt.

Gość gość
zaszczyt* no

Gość gość
temat jest tcc kulturka, uśmiechy i nie lubi 4imp.