Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drugie dziecko

Polecane posty

Gość gość

bardzo boje się zajsc w ciąże, gdyz kazdy oczekuje ze teraz urodzi sie corka. Ma syna ktory ma 2 latka. Prawie wszystkie dzieci to sami chłopcy - na 6 wnuków maja jedna wnuczke. Nawet u nas był chłopiec. Czy teraz tez tak moze byc? Czy mam juz nie miec dzieci?

Gość gość
Ja mam tak samo

Gość gość
Ja mam 2 chłopców, są super, teściowa miała 2 synów a teraz ma 4 wnuków, no i co z tego najważniejsze, że są zdrowi. Innymi się nie przejmuj tylko ciesz się życiem.

Gość gość
Ja pierdziele jakie masz problemy.. Najważniejsze żeby dzieci były zdrowe, co za różnica jaka płeć. Po za tym są sposoby na dziewczynkę, poczytaj w internecie. A czasem się zdarza że mężczyzna nie ma plemników męskich albo są słabsze i wtedy córki nie będzie na pewno.

Gość gość
a ty nie masz własnego zdania? i co z tego ze wszyscy oczekuja-niech sobie oczekuja co chca nie rozumiem dlaczego ciebie to dotyka? nie umiesz wyrazic wlasnego zdania? jestes dorosla kobieta cz 15-latka?

Gość gość
Nawet u nas był chłopiec. x no faktycznie niesamowite, jak nawet u was był chłopiec to juz sami chłopcy będą!

Gość gość
Hahahaha Ale problem, puknij się w łeb

Gość gość
Zaplanuj dziewczynkę, zainteresuj się bliżej swoim cyklem. Ja chciałam tylko córki i mam :)

Gość gość
Planowanie planowaniem, ja i tak urodziłam chłopaka... Oczekiwać to sobie możecie, to jest loteria. Jedynie in vitro z żeńskim zarodkiem daje 100% gwarancji.

Gość gość
A jak faktycznie będziesz miała chłopca to co się stanie? Ja sie nawet nie zastanawiałam czy będzie chłopiec czy dziewczynka bo każda płeć ma swoje plusy i minusy. Zaszłam w ciążę i tyle. A płci nie da się zaplanować- no chyba, że zapłodnienie pozaustrojowe planujesz. Te metody obserwacji cyklu itd. jedynie zwiększają prawdopodobieństwo dziewczynki lub chłopca.

Gość gość
Ja mam synka. Chialabym druga córke ale wiem na 80 procent ze jak bym zaszla to bedzie chlopak bo moj maz ma za slabe plemniki zenskie. I w sumie nie wiem czy chce drugie dziecko.

Gość gość
U mnie, tzn u moich rodzicow - jest trzech chlopakow, moj brat ma dwoch a ja jednego. Teraz jestem w drugiej ciazy i okazalo sie, ze bedzie dziewczynka. Ja mam mieszane uczucia, wolalaby chyba chlopca, chociaz wczesniej chcialam parke. Z drugiej strony oni - chlopcy - tak daja w d**e mojemu bratu, moj jest wyjatkowo *****iwy, nawet jak siedzi to sie rusza.... No mam nadzieje, ze dziewucha bedzie po prostu spokojniejsza.

Gość gość
gość dziś Planowanie planowaniem, ja i tak urodziłam chłopaka... Oczekiwać to sobie możecie, to jest loteria. Jedynie in vitro z żeńskim zarodkiem daje 100% gwarancji. x Gwarancji nie daje, ale loterią nie jest. W moim przypadku planowanie płci sprawdziło się 3 razy, no, ale trzeba zgłębić temat, a nie opiniować na podstawie jednego artykułu, czy wiedzy z kafeterii.

Gość gość
Niektórym się wydaje, że współczesne planowanie płci to jak u Wikingów: miecz albo miska z wodą pod łóżko :P

Gość gość
Ale jestescie upośledzone baby. Te wszystkie przesądy są g.... warte, to loteria kogo urodzisz. I serio przejmujesz sie, że teściowa oczekuje wnuczki??? Powiedz niech sobie sama urodzi

Gość gość
9:20 a Ty skad wiesz jasnowidzko, ze mam wiedze z kafe? Nie mierz mnie swoja miara :O bo jej sie udalo, to juz ja musialam cos przeoczyc, ze sie nie udalo, ja pier... skad sie biora takie babska :O

Gość gość
przeciez chlopacy sa fajni :) ja mam 4 siostry... u mnie 2 dziecko znowu chlopak :) a dziadek jest zadowolony ze ma wnuki :)

Gość gość
gośćgość dziś 9:20 a Ty skad wiesz jasnowidzko, ze mam wiedze z kafe? Nie mierz mnie swoja miara pechowiec.gif bo jej sie udalo, to juz ja musialam cos przeoczyc, ze sie nie udalo, ja pier... skad sie biora takie babska x Swoją cię nie mierzę, za wysokie progi dla ciebie. Takie babska, jak ty? Nie wiem, może to słynna kafepatologia, sądząc po "pier".

Gość gość
10:15 i kto to pisze? Nie projektuj na mnie. Patologia się właśnie mnoży tak jak Ty, 3 dzieci a ona mi będzie pisać, że jestem od niej w czymś gorsza. Nie bądź śmieszna, nigdy nie chciałabym być taka dzieciata, robić z siebie pośmiewisko w rodzinie, wśród znajomych, tylko do przedłużania gatunku się nadajesz.

Gość gość
Do gosc 10:15 inteligentni ludzie przeklinaja, gdy brak im slow by oddac glupote innych. Idz uprawiac voodoo i inne bzdury, przy pelni ksiezyca pewnie tanczysz nago dookola ogniska, by czwarta tez byla corka...

Gość gość
Jesteś. Z lumpenproletariatem nie dyskutuję. Wracaj do mopa.

Gość gość
albo na kasę w biedronce, to ten gorszy sort

Gość gość
Cóż, hołota z nizin tylko na kafeterii może sobie poszczekać :P

Gość gość
Nie dyskutujesz, bo nie umiesz. Nie ośmieszaj się. Jeszcze mnie nieudolnie usiłujesz obrazić, rozkazywać w jakimś pogardliwym tonie. Akurat ja szanuję i ludzi pracujących na mopach, kasach itp. Tak jak napisałam - nadajesz się tylko do przedłużania gatunku, niczego innego prostaczko.

Gość gość
Jedyną nieudolną jesteś tu ty, nawet nie ogarniasz, że nie piszesz z jedną osobą. Typowa kafepieniaczka.

Gość gość
Gwarancji nie daje, ale loterią nie jest. W moim przypadku planowanie płci sprawdziło się 3 razy, no, ale trzeba zgłębić temat, a nie opiniować na podstawie jednego artykułu, czy wiedzy z kafeterii. XXXXXXXXXXXXXXX To moze naswietl nam chociaz temt jakie metody stosowalas ze az 3 razy Ci sie udalo?? Bo ja rozmawialam z lekarzem i tez powiedzial ze to raczej loteria.

Gość gość
Uuu w czuły punkt trafilas gosciu wyzej, widocznie potomstwo szamanki nie bylo planowane :D :D idz czary odprawiac, by czwartego nie bylo, moze zadziala :D :D Kafe wiedzminko :D

Gość gość
nie przedstawiaj się z manier, twoje prostactwo bije po oczach ale czego się spodziewać po kafebiedzie umysłowej

Gość gość
10:32 czary na dzis odprawione? Moze klatwe na nas rzucisz ? :D

Gość gość
Napiszę Ci tyle: aby od kogoś kultury wymagać, trzeba najpierw ją samemu okazać.