Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Braliście kredyt przed świętami ja już ma problemy

Polecane posty

Gość gość

Wzięłam 2 kredyty przed świętami na szczęście w banku ale przyszły spłaty rat i dupa nie daje rady. Radca kredytów polecił mi to skonsolidować, na forum piszą, że najlepiej w mbanku (tutaj opinie http://pozyczki-opinie.pl/forum/pozyczki-i-kredyty-w-mbanku/kredyt-konsolidacyjny-w-mbanku-jakie-koszty-i-opinie-klientow/) co sądzicie? Czy konsolidacja to dobre wyjście?

Gość gość
Konslidacja to najlepsza opcja a PKO ma dobra oferte

>>>Konslidacja to najlepsza opcja <<< x dla każdego IDIOTY, chcącego stracić więcej pieniędzy. x Wiadomo, że kredyt na święta biorą tylko idioci :P. x Dwa świąteczne kredyty, to już domena MEGA-IDIOTÓW :P. x Pomysł, by konsolidować dwie małe pożyczki, nie mieści się już w żadnej skali idiotyzmu :(. x Koszt konsolidacji, będzie większy od kosztów pożyczek razem wziętych.

Gość gość
jakie to ma znaczenie, skoro nie myslalas wczesniej ze kredyty TRZEBA SPLACAC, to sadzisz ze konsolidacja zmniejszy wartosc kredytu?? co sie niby dla ciebie zmieni skoro nie masz jak splacic kredyt?

Gość gość
Krzysiek ty w*********j na Kolo sprzedawac podroby a nie p*****l farmazonow! Mega cymbal bez pojecia!

Bez sensu brak kredyty na Święta. Potem Święta się skończą a długi pozostaną.

Gość NieGoloSlowny

wojtanek . pl / pozyczki-online-dostepne-przez-24-godziny-na-dobe/        - usuńcie sobie spacje

To nie jest reklama pożyczki! Ktoś fajnie opisuje, jak to działa i na co uważać.