Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci ile partnerek seksualnych mieliście w małżeństwie poza żoną

Polecane posty

Gość gość
11 lat małżeństwa ok. 20 zdrad

Gość gość
Swinie

Gość Silene
Ja nie wierzę że żony o tych zdradach nie wiedzą. Mężowie którzy zdradzają, szczególnie mający przelotne romanse albo sponsorują kochanki, nie szanują tych kobiet. Jak nie szanują kochanek, żon też nie szanują. Te kobiety muszą to czuć. I to nie jest żadna rutyna albo 'taka praca' tylko k***wski charakter. Ja z moim parterem jestem już prawie 11 lat. Dzieli nas spora odległość, ponieważ ja z pewnych względów nie chcę sie do niego przeprowadzić. Nie widujemy sie codziennie tylko raz na kilka miesięcy. I podczas naszego związku zadne nie zdradziło. Owszem, rozstaliśmy sie na 3 lata, bo ja już tak nie chciałam żyć, chciałam mieć kogoś na codzień, do życia i wtedy i on i ja peróbowaliśmy sie z kimś związać. Przed i po rozstaniu nie było mowy o zdradzie. Jest to kwestia lojalności wobec siebie, partnera i dojrzałości.

Gość gość
Silene, ty to dopiero masz ku....wsko poj...bany charakter.

Może i mam, ale przynajmniej nie można powiedzieć że mam k***wski charakter jak zdradzający mężowie :-)

Gość gość
i znów zdesperowana qrwa nawija sama ze sobą. Poco ty to robisz wywłoko? Jesteś psychiczna, leków nie bierzesz, to ci się wydaje, że każdy kto czyta twoje brednie wierzy w nie. Ludzie o zdrowej psychice myślą zupełnie inaczej niż ty i śmieją się z ciebie :D

Gość gość
Ja pierniczę przez całą noc ścierwo siedziało na kafe i nawijało samo ze sobą :D:D:D

Gość gość
nie ma kto ich w********.