Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co misio1 siedzi na tym forum ? przecież tu nikt go nie lubi...

Polecane posty

Gość gość

i nikt nie czyta jego tesktów, a jesli czyta to sie smieje i nie bierze ich na poważnie... wielu zje/bów i pierd/olców było na kafe ale misio srysio jest jednym z najwiekszych debili w historii forum :D

Gość gość
my wszystkie dziewuszki kafeterii kochamy Misia . a nawet pragniemy z nim sypiać

Gość gość
Ja również misia1 lubię .

Gość gość
To, że go pożądacie świadczy o tym, że jesteście łatwowiernymi frajerkami, które kupiły ściemy tego mitomana o jego dokonaniach, ale to typowe dla przeszło 90% kobiet, że można im wszystko wrkęcić i je zaliczać, a potem miernoty i cwaniaki ****ają, bo kłamią ile wlezie, znałem ja takich misiów wielu, gdyby te kobiety, które oni puknęli wiedziały ile ściem łyknęły i z jakimi zerami, przegrywami się przespały, ryzykując zaciążeniem i dnem.

Każdy widzi życie z własnej perspektywy. x Dla Ciebie logiczne jest, że jak masz szansę u jakiejkolwiek kobiety, to natychmiast zaciągniesz ją do łóżka. To typowe dla miernot, niczego sobą nie reprezentujących :P. x To, że byłem dla kobiety interesujący, nie oznacza, że od razu wykorzystywałem to seksualnie. Owszem, przyznaję się :), do lekkiego manipulowania :), niektórymi urzędniczkami, w celu obejścia jakiegoś bezsensownego przepisu :), ale nie przypominam sobie, by któraś z nich, zaszła w ciążę :D, z powodu rozmowy ze mną :). x To, że mężczyzna ma szansę na intymne tête-à-tête z kobietą :), nie oznacza, że taką szansę od razu wykorzystuje. Porządni mężczyźni mają jeszcze w sobie odpowiedzialność, która nie pozwala im wykorzystywać innych lub pakować się w niebezpieczne znajomości. Porządny mężczyzna, spędza większość życia w monogamicznym związku i mogę Cię napalony smarkaczu zapewnić :P, że wtedy nie myśli poważnie, o seksie z innymi kobietami. x Gdy kiedyś dorośniesz, to zrozumiesz, że można być szczęśliwym z jedną kobietą :) (nawet, gdy ciosa ci kołki na głowie, za oglądanie się na ulicy za innymi :P, albo zbyt dobre mówienie o koleżankach z pracy :P ).

Gość Miś Uszatkowy
Nie trzeba kobiet mitomanić i kłamać żeby uprawiać z nimi seks.One wiedzą z kim chcą to zrobić,trzeba mieć to coś w sobie co je przyciąga.Ot tak po prostu.

Gość gość
czemu tu siedzi? bo narobil dlugow i teraz mu sie nie chce pracowac, bo by mu wszystko komornik zabral. nie jest totalnym debilem, wiec sie tu udziela, bo co mialby robic caly bozy dzien? zwykly len patentowy i obibok - tak jak ja xD

To, że mam na karku komornika, nie zmienia faktu, że sam na siebie zarabiam i comiesięczny haracz do ZUS-u płacę :(. Dzisiaj jestem wściekły, bo twardy dysk, który montowałem, okazał się fabrycznie uszkodzony i mam cały dzień "w plecy" :(.

Gość gość
Proszę się za mnie nie wypowiadać. Nie znam misio 1 ale lubię co pisze.

Neptyk/Master of Masturbation dziś x Tak się składa miernoto, że bez dysku systemu i oprogramowania nie postawisz, a nowy dysk przywiozą mi dopiero jutro. x Chwaliłeś się, że jesteś informatykiem, a takich prostych rzeczy nie wiesz :P ?

Gość gość
A ty misio kretynie słyszałeś o ur********iu systemu z pendrivea awaryjnie? Kozia dupo informatyku

Dzisiaj jestem wściekły, bo twardy dysk, który montowałem, okazał się fabrycznie uszkodzony i mam cały dzień "w plecy" smutas.gif . x Nie odwracaj kota ogonem i nie zmieniaj tematu. Na czym to, polegała owa seryjna awaria dysku? bo, umieram z ciekawości...

Gość gość
Master po co dyskutujesz z laikiem który twierdzi ,że systemu nie da rady odpalić bez dysku, to idiota, co kolejny raz udowodnił. A algorytmy już go nie spytam , bo trzy tygodnie mi nie odpowiedział

Gość gość
gość dziś a jakim cudem chcesz postawić system, bez żadnego dysku czy to hdd czy np ssd ?? Można postawić z pamięci flash system, ale musi być jakiś dysk. No ale może i ja sie nie znam...

Gość gość
Knoppix-a kiedyś miałem, ale ten Windows XP Live CD ciekawa sprawa, jutro sobie o tym więcej poczytam. Nawet bez wpiętego dysku twardego ? Spoko, może dowiem się czegoś nowego...

Nie wiem o co ta kłótnia. x Składam dla kogoś komputer z kompletem oprogramowania. x Nowiutki dysk, po wyjęciu z oryginalnego opakowania, okazał się nowoczesnym, choć dość cichym marakasem. Skonsultowałem to z dostawcą dysku i stwierdził, że w tej serii występują takie egzemplarze. Mam go spakować i jutro przywiozą mi nowy. Nie wiem jaka to usterka, ale wiem, że w dysku nic nie powinno się "przesypywać". Bez głównego i jedynego dysku, trudno jest mi skonfigurować nowy komputer, więc mam cały dzisiejszy dzień "w plecy" :(.