Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Przez was jutro znowu nie wstanę kołki o.O

Polecane posty

>>>Przez was jutro znowu nie wstanę kołki <<< x A co za różnica ? x Ty i tak wstajesz tylko po to, by wymyślać bzdury na Kafe :P.

Gość gość
to załóż sobie nowe konto, zmęczysz się rozmową sam ze sobą i szybciej zaśniesz ;)

Trochę to dziwne ze doczepił się do mnie ten dziadek ale renciście się nudzi :D

Ja mam na imię Łukasz :D nie wiem czemu się tak boisz ale nie dopytuje :) Dużo na m i pewnie mysiasysia wymieniła twoje :D

Misio będzie musiał myśleć całą noc żeby wymyslec dobra historyjkę :D

Mysiasysia juz nie raz podałem wcześniej bo mówili że Mateusz kolbuc jestem :D

Master of Masturbation dziś x Nie seryjna, ale fabryczna biedny neptyku :P. x Widzę, że teraz wysłałeś posty z dwóch komputerów :P, zamiast z kompa i smartfona, jak ostatnio :P. x Ja nie żyję Kafe, tak jak Ty, wiec piszę, gdy mam na to czas :P. x Nie nudzi Ci się tak gadać samemu ze sobą w tym temacie :P ? x Nasz uruchomione trzy przeglądarki i na każde konto wchodzisz z innej ? Czy jeszcze tego nie wymyśliłeś panie "informatyku" :P ?

A mi Ciebie nie :P. x Ja pisuję tu, bo muszę leżeć, a Ty marnujesz swoje życie dobrowolnie :(. Głupek zawsze dokonuje głupich wyborów :P.

Widzę, że teraz wysłałeś posty z dwóch komputerów jezyk.gif , zamiast z kompa i smartfona, jak ostatnio jezyk.gif . x Książkowy objaw schizofrenii :D Misio1 znowu kluczysz i konfabulujesz, a na zadane pytanie w dalszym ciągu nie odpowiedziałeś. O ile w ogóle, znasz na nie odpowiedź, co takiego się stało, że nie potrafiłeś postawić systemu.

Nie widzisz kaleko ze staram się poderwać goścM i dosyć ze mi to ciężko idzie to jeszcze mi przeszkadza :D

Gość gość
Neptyk Cipcio jak ty chcesz wyrwać dziewczynę kiedy ty nawet chłopaka nie potrafisz dobrze za pupcie złapać :(

Gość gość
to jest monika ta od tematów że lubi małe chuuje :D