Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam ostatnio w Monachium i spotkalam mniej arabow niż W Polsce

Polecane posty

Gość gość

Niż w Polsce ukraincow! To jest skandal. W warsaawie co drugi to,ukr :-\ w dodatku nie są a to zadni Polscy z kresów bo gadają po ukraińsku!

Gość gość
Byłem w Monachium i tam pełno jest arabów i turków w dodatku agresywnych, a w Warszawie Ukraińców pełno to prawda, ale tak chce rząd dając im wizy liczone w milionach, często turystyczne, ale pracują na czarno dobijając rynek pracy. Zaś Arabów w okolicach centrów handlowych jest coraz więcej, myślę że setki, chodzą grupami jak w Kolonii, często po 10 osób lub więcej zwłaszcza obok meczetu salafitów czyli terrorystów, chętnie umawiają się na dżihad i szmugiel w Złotych Tarasach, gdzie można spotkać też sporo rodzin przemytników chińsko-wietnamskich.

Gość gość
Ukraińcy w Polsce często mówią po rosyjsku, a rzadziej po ukraińsku, co znaczy, że pochodzą z lepszej części Ukrainy czyli z Noworosji.

Gość gość
Ja byłam w starej czesci monachium i widzialam dosłownie jedna arabska parę z dzieckiem w parku. Nie było tych stad. Może są gdzie indziej.

Gość gość
W Monachium pewnie są lepsze i gorsze dzielnice, te zamożniejsze mogą być jeszcze białe, ale naprawdę dużo jest w Niemczech Turków i Arabów, ale i tak mają szczęście, bo jak byłem niedawno we Francji to Paryż jest już afrykańsko-arabski, zaś na prowincji jest ogrom Arabów, częściowo zasymilowanych, częściowo nie, w szkołach pełno arabskich dzieciaków. Mam nadzieję, że wyrosną na ludzi, czyli na ateistów ;-)

Gość gość
ja chetnie zatrudniam Ukraincow, bo oni sa duzo tansi niz Polacy. Chcialbym zeby wiecej Ukraincow przyjechalo do PL.

Gość gość
Ci co zatrudniają Ukraińców niszczą kraj, płacą nędznie, nie chcą płacić godnie Polakom, dlatego wybierają Ukraińców. Mentalnie Ukraińcy nie przystają do Polaków to dziki naród Wschodu, lepiej byłoby ich deportować lub nie wpuszczać. Osobiście wolę Białorusinów lub Rosjan.

Gość gość
Ci ukraincy są okropni,cały dzień łażą i nic nienrobia. Dzieci są rozpaskudzone, dra ryje, rozczenipwe wstrente potwory jak cygani! Dlaczego Polska ma tyle pasożytów?