Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sadzacie dziecko? używacie nosidełek? spicie razem w lóżku?

Polecane posty

Gość gość

czy sadzacie dziecko? używacie nosidełek? spicie razem w lóżku?

Gość gość
1. Mój jest za mały na siedzenie, więc nie sadzam. 2. Nie używam. Noszę na rękach i wożę w wózku. 3. Razem zasypiamy przy piersi. Tzn. maluch zasypia, nie ja. Na noc odkładam go do łóżeczka, bo bym się sama nie wyspała. Rano biorę go na karmienie do łóżka i już mi się go nie chce odnosić, więc dosypiamy jeszcze trochę razem, bo ja śpioch jestem, a i on mnie z łóżka nie zgania.

Gość gość
Nie sadzam bo za mały , w nosidełka teraz w zimie to niewygodnie ale używam i śpimy razem z maluszkiem , jest cudnie :)

Gość gość
1) Nie sadzam, bo nie umie samodzielnie siedzieć; 2) Używam chusty i wózka. Gdy będzie starszy będę nosić w tuli, tak jak starszą siostrę. To jest ergonomiczne nosidełko (nie wisiadełko :)). 3) Spimy razem z dwójką dzieci.

Gość gość
1) nigdy dziecka nie sadzałam, 2) Nosidła uzywałam ergonomicznego 3) Niestety syn spał z nami w łóżku

Gość gość
siedzi sam, nosidełka użyłam z 10 razy, śpi w łóżeczku choć gdy ma niespokojną noc (jak dziś), to śpi z nami

Gość dodolelka
Sadzanie wtedy jak już dziecko ma siłę i samo to robi, nie można robić czegos na siłe ;) Co do nosidełek to myślę właśnie nad tymi chustami do noszenia dziecka, któraś mama używa?:> gdzie kupowałyście?:>

Gość mammammia
używam chusty :> jestem zachwycona :D wiadomo że po x h pewnie plecy bolą, aczkolwiek na wyjścia do 2 h jestem ok :) swoja kupowałam na stronie Bonbonenfant

Gość FionaJakZBajki
Nawet nie myśl o nosidełku! Przetestuj chusty do noszenia dzieci. To czysty komfort. Dla Ciebie i dla dziecka. Największy wybór mają na bonbonenfant.pl/