Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka smutnego postu

nie zasługuję na jego miłość

Polecane posty

Gość a m i
Myśl pozytywnie, wiem że tak łatwo napisać.Bardzo Go kochasz, uwierz że najgorsze jest zadręczanie się.Jesteś obok Niego i to się liczy.Nic więcej.Nie poddawaj się i nie myśl jak będzie, ważne powinno być dla ciebie to co jest teraz.Ciesz się każdą chwilą razem spędzaną, On musi czuć twoją siłę.A masz ją w sobie.Życzę Ci wszystkiego dobrego.

Gość autorka tego postuu
Dziękuję za każde miłe słowo, tego było mi trzeba. Na razie Go nie ma, jest na nocce, dlatego pozwalam sobie na chwilę słabości. Przy Nim się tak nie rozklejam, nie wolno mi, nie chcę Go martwić jeszcze bardziej. On też mi tego stara się nie pokazywać, ale wiem, że bardzo to przeżywa. Mam szczęście, że mogłam Go poznać i spędzić z nim te cudowne lata. Każdemu życzę takiej miłości.

Gość gość
Autorko ciesz sie, ze spotkalas tak piekna milosc. Ja jestem o 4 lata starsza od Ciebie, a trafiam na samych glupkow. Wiec jak tak dalej pojdzie tez pewnie nie bede miec dzieci, ty masz chociaz milosc. Ciesz sie nia i zyj chwila obecna. Nie zyj przyszloscia. Ciesz sie z tego co masz teraz. On widzac sie szczesliwa, sam bedzie szczesliwy. Moze jeszcze dlugo pozyjesz, zdarzaja sie cuda. Nawet jesli nie, to on na pewno sobie da rade. Bedzie tesknil na poczatku i na pewno o Tobie nie zapomni, ale pozbiera sie i bedzie zyc dalej. Cieszcie sie tym co macie, glowa do gory.

Gość leliana
no właśnie, ma miłość jak z bajki a jeszcze na rzeka

Gość gość
Spróbuj nowe/nny pompejańskiej razem z chłopakiem możesz odmawiać. Ps. Niektóre komentarze durne :(

Gość gość
śmieszo mnie ludzie co sie chco modlić do boga co go downo niy ma

Gość gość
Potęga podświadomości: Jestem zdrowa, silna, spokojna, kochająca, zrównoważona, szczęśliwa.

Gość gość
up/\ pitolenie

Gość gość
Autorko nie wiem czy jeszcze sledzisz ten temat, ale życzę Ci z całego serca wszystkiego najlepszego i samych dobrych chwil do końca życia które mam nadzieję będzie długie i u boku Twojego faceta :-* jesteś bardzo wartosciowa osoba nie poddawaj się