Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szymon Majewski dostał pracę w TVP!!!

Polecane posty

Gość gość
no i fajnie. na yt jest filmik gdzie stwierdził że ze wszystkich polityków Korwin-Mikke jest najrozsądniejszym ;P

Gość gość
super. juz nie moglam patrzec na ta bucolowata morde lisa.

Gość gość
W*********j baran, to nie topik o Lisie.

Gość gość
ku jakiej normalności młotku? tak pisiory wyprały ci mózg, ze już nie potrafisz inaczej myśleć? majewski nie przyciągnie tylu widzów, co odejdzie za lisem.

Gość gość
gość dziś W*********j baran, to nie topik o Lisie. Sam w*********j bede sobie pisac o kim mi sie podoba nawet o twojej starej!! :D:D Zabronisz mi???

Gość gość
Już zakupiłam konfetti i fajerwerki z radosci na w*******lenie tego lisa becwała hehehe

Gość gość
gość dziś gość dziś W*********j baran, to nie topik o Lisie. Sam w*********j bede sobie pisac o kim mi sie podoba nawet o twojej starej!! smiech.gifsmiech.gif Zabronisz mi??? Inne tematy z tej kategorii Idealne sefie Aliexpress.pl sposobem na biznes? gość dziś Już zakupiłam konfetti i fajerwerki z radosci na w*******lenie tego lisa becwała hehehe X A nie możesz podałku napisać tego w jednym poście?

Gość gość
nie. napisze sobie w dziesięciu bo tak mi sie podoba:D

Gość gość
PSY SZCZEKAJA KARAWANA JEDZIE DALEJ!!!

Gość gość
motłochowi trzeba znaleźć wroga i pisiory to robią. dureń bez wroga nie potrafi egzystować. teraz wrogiem jest lis potem będzie kto inny. taki leninowski sposób zarządzania tępą masą. (kułaki, złodzieje, rozkułaczać, odbierać majątki itp.) karawana jedzie ale w kierunku przepaści.

Gość gość
tiaaa lis nie probowal robic wroga pieprzac jakies farmazony o dziecku Dudy. Nierawdziwe i zmyslone przez corke komorowskiego, ktora pracuje w zarzadzie na twitterze. z tego co wiem to ten d*pek nawet tego dziecka nie przeprosił (tylko krasko za niego:D) To trzeba miec tupet

Gość gość
nic nie wiem o cudzych dzieciach i leje na to z góry. poza tym, jak sie tak na kogoś pisze, to trzeba podawać linki, bo wychodzisz na idiotę. a duda, hm, wiadomo, że to chłopiec na posyłki jaruśia, podobnie jak kobieta z broszką na wierzchu.

Gość gość
"motłochowi trzeba znaleźć wroga i pisiory to robią." x największym wrogiem motłochu to są jednak "pisiory". motłoch pisiorów nienawidzi całym swoim jestestwem i jakby mógł to by kaczyńskiego zębami szarpał. motłoch dla tej nienawiści jest gotów nieść każdą niegodziwość, żadna "chuj dupa i kamieni kupa" motłochu nie odstraszy byle tylko autor tychże słów dostarczał motłochowi pożywki do nienawiści. motłoch uwielbia jak kaczyńskiego porównują do stalina, hitlera, putina, nawet pojawiły się porównania do państwa islamskiego i al-quaidy. a motłoch spija takie słowa z ekranów i dostaje przy tym orgazmów.

Gość gość
Baran pancerny zaloguj się. :D :D :D