Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pozwolic mu wrocic? spotykam sie z kims nowym

Polecane posty

Gość gość

Facet rzucil mnie miesiac temu. Poczatkowo plakalam ale potem wzielam sie w garsc i przebolalam. Zaczelam spotykac sie z nowym facetem zeby zapomniec o byly. Z tym nowym swietnie sie dogadujemy, czesto sie spotykamy ale jeszcze nie bylo seksu ani nawet calowania. W sumie wciaz kocham bylego ale powoli mi przechodzi. Wczoraj sie z bylym spotkalam. Zobaczyl ze jestem uśmiechnięta, ladna, pewna siebie i ze sie pozbieralam. On powiedzial ze nie sypia po nocy, teskni, ze rozstanie bylo bledem itp. Widzialam ze patrzy na mnie tak jak kiedys kiedy byl we mnie szalenczo zakochany. Czy pozwolic mu wrocic? Nie jesten pewna. Moze lepiej poczekac jeszcze czy faktycznie zacznie walczyc? Doradzcie cos.

Gość gość
Dodam ze jeszcze kilka tyg temu bym go przyjela bez wahania. Teraz zastanawiam sie czy on nie zatesknil bo mu seksu brakuje

Gość gość
Dlaczego Cie rzucił,podał jakiś powód? Ja myśle,ze jesli rzucił Cie to doskolnale wiedział co robi.Chyba nikt nikogo nie rzuca bo ma taki akurat kaprys,taka decyzja jest przemyślana

Gość gość
Nie ukladalo sie miedzy nami, on sie nie staral i to powodowalo kłótnie.

Gość gość
A ja myślę, że on gra. Wrócisz i będzie to samo. Piszesz, że "spotykasz się z kimś nowym" i przy nim czujesz się lepiej. "Kochasz byłego ale powoli ci przechodzi" - dobre sobie! Komu taki kit! Prowo 0/0 do kwadratu i potęgi entej :P

Gość gość
Pisze w 100% powaznie. Tez mi sie wydaje ze on cos gra

Gość gość
Tak czuje. Kocham bylego ale przechodzi mi bo nie chciałam go od razu przyjac z powrotem. Przy nowym jest lepiej bo to poczatek znajomosci, poznajemy sie, lepiej dogadujemy niz z bylym z którym byly ciagle klotnie.

Gość gość
to się zdecyduj czego właściwie chcesz: powrotu do kłótni, do braku szacunku i tego, od czego jesteś uzależniona czyli seksu, czy też tego, że przy kimś nowym "rozkwitasz" :D! ale seksu jeszcze nie było. myślę, że jednak chodzi o ten przepracowany seks bo człowiek jest tak naiwną istotą (twój przypadek), że lubi sobie myśleć, że biadolenie byłego, to skr**** i żal, no i chęć poprawy, ale najczęściej to już dawno po ptakach, czyli takie powolne konanie kondora. rób co chcesz, to twoje życie, i zapewne, twoja z perspektywy tragedia bo na 95 % pozwolisz by wrócił i szmacił cię dalej. powodzenia 🖐️

Gość gość
Chyba masz racje.

Miesiąc temu było rozstanie to przecież świeże rany i moim zdaniem ranisz nowego chłopaka bo nie uleczyłaś się jeszcze po rozstaniu.jednak powrót do byłego to najgorsze co może być.Ex prowadzi gierki bo wie,że jeszcze pamiętasz wszystkie wspólne chwile i to działa na jego korzyść.Jednak nie warto wchodzić 2 razy do tej samej rzeki ale zrobisz jak uważasz.

Gość gość
Sądzę ze macie racje. On nie jest taki zeby prowadzil gierki. Mysle ze zrozumiał i teskni. Nie mam jednak zamiaru ulegac. Moze jesli zacznie walczyc to sie zastanowie ale jak na razie to ten nowy facet z charakteru duzo bardziej do mnie pasuje.

Jesteś jednak niedojrzała.Będziesz siedzieć w nowym związku ale jak facet były się namyśli to się zastanowisz raniąc obecnego?Na kilometr widać,że jest dla Ciebie tymczasowym rozwiązaniem.Uporządkuj swoje sprawy zanim wpakujesz się w nowy związek.Dzieciak z Ciebie.