Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Portal gdzie kobiety rozbieraja sie za kase a faceci je ogladaja

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio na youtube natrafiłem na reportaż o jednym portalu z sex kamerkami i co mnie zdziwilo - bo sam takich odczuc nie miałem wcześniej - bardzo agresywnie najechano na ten serwis (nie tylko w komentarzach), wielu wulgarnie nazywało kobiety zarabiajace w ten sposob, wyśmiewalo, nazywało "żetoniarkami" (kobiety rozbierajace sie na kamerkach dostaja żetony za to). jak myślicie, czy to nie jest czasem tak ze to nie jest wina portalu i tych kobiet ale oceniajacych je? przegladałem wiele razy ta strone i W OGÓLE nie miałem myśli typu "co za dz.. ", "jak tak można publicznie". Wrecz przeciwnie, odkryłem ze na takich stronach sa przynajmniej 2 rodzaje kobiet, pierwsze to takie które robia wielka łaskę że w ogóle tam sa i traktuja ogladajacych jak frajerów. Takie lepiej ignorować. a druga grupa kobiet to te ktore maja fajna energie, sa autentyczne i do których chce sie wracac. Lubisz je, po prostu. Powiedźcie,co jest takiego w ludziach że nie potrafia spojrzeć na takie strony BEZ oceniania tylko zawsze musza cos wtracic. Skad tyle nienawisci do kobiet, których nikt obcy fizycznie nawet nie dotyka bo to wszystko od A do Z odbywa sie w necie, nie moge tego pojac

Gość gość
chodzi ci o szołap i pracujące tam prostytutki. Zarówno te ku/r/wy jak i ich klienci to dno i 5 metrów mułu. Są siebie warci.

Gość gość
dlaczego tak myślisz

Gość gość
nic tu nima ino 4 wirusy i zaplać. Daj co za darmoszke bez wirusow!

Gość Inwestor czasu

Tutaj jest przykladowy adres takiej stronki zobaczcie

http://showup.tv/ref/inwestorczasu

Gość vcxz

darmowe to masz chaturbate 

Gość vcxz

z lesbijkami i gejami 

Gość vcxz

i grupowymi czyli jest 20 ludzi i kazdy wali sie tam na zmiane milego ogladania albo ze zwierzetami