Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opryszczka u dziecka w okolicy ust i cipki?

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czy moja mała ma opryszczkę czy o co chodzi.. Zaczęło się od pojedyńczej zmiany przy ustach potem coraz wiecej tego wyskoczyło a wczoraj zobaczyłam też pryszczyki na cipci.. Nie wiem czy dotykając się mogła sie sama zarazić?? Ostatnimi czasy zmieniliśmy też krem na bambino z tlenkiem cynku dziś planuje go odstawić.. Poza tym ma końcówkę kataru, męczy ją kaszel i wychodzą kły więc ciężko mi określić czy ją bolą usta czy zęby czy gardło. Je mniej, pije więcej niż zwykle.. No i coś ją w buzi boli ale wewnątrz żadnych zmian nie ma. Cipci nie rusza jak ma pieluche więc tam ją chyba nic nie boli...

Gość gość
dodam że córka ma 20 mc i w sumie chętnie je papki. Już od paru miesiecy jadla to co i my a od wczoraj na obiad chętnie zajada słoiczki...

Gość gość
Biegiem do lekarza. Opryszczka moze byc niebezpieczna

Gość gość
idz do lekarza. moja miala tez cos takiego.lekarz wypisal jakas masc nie pamietam teraz nazwy i po 2 dniach przeszlo.

Gość gość
miałam się wstrzymać z lekarzem póki brak temperatury ale właśnie ją dostała więc za chwile jedziemy. Właściwie to podejrzewam opryszczkowe zap ale te zmiany niżej???