Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćEmilia

Osoby po 30 mieszkające z rodzicami to NIEUDACZNICY taka prawda ckq

Polecane posty

Gość gośćEmilia

wszyscy moi znajomi powychodzili na swoje lub wynajem, mam niezłą bekę z nieudaczników co nie potrafia tego zrobic i startują do dziewczyny :D gołodupce jedne :D wstyd przed znajomymi aby wiązać się z takim mamisynkiem co mu mamusia gotuje i gacie pierze , nieudacznik i oferma życiowy

Gość gość
Masz racje!!!

Gość gość
A ty znów to samo? Jakiś psychiatra by ci się przydał, bo ta frustracja już zbyt długo się utrzymuje! A tak na marginesie, to ci co wynajmują to chyba najwięksi idioci.

Gość gość
Ci co wynajmuja są wolni, a kredyciarze pętelka na 30lat na szyję :D niewolnicy banczków :D

Gość gość
Ta, wolni... gdyby byli wolni, to nie musieliby tracić kasy na wynajem, a tylko idiota wyrzuca pieniądze w błoto.

Gość gość
Taa w błoto, na pewno zabierzesz mieskania do grobu :D ty tez wyrzucasz w błoto kupując wode z wodociągów, z deszczówki jest darmowa

Gość gość
Ci co wynajmuja są wolni x hehehe większej głupoty nie słyszałem, są tacy wolni że co miesiąc muszą przynosić w ząbkach pieniążki, bo inaczej wylądują na ulicy :P Wynajmowanie długoterminowe to największa głupota, mam kumpla co od 6 lat płaci za wynajem 1600zł + opłaty, a przez te 6 lat uzbierałby już na małą kawalerkę, no ale idiota zawsze będzie idiotą i do niczego w życiu nie dojdzie.

Gość gość
A ty musisz do banczku z zebach przynosic 30lat bo inaczej na bruk :D pajac niewolnik :D

Gość gość
Tak się składa że ja mam mieszkanie kupione za gotówkę, właśnie z tego powodu że dość długo mieszkałem z rodzicami i nie musiałem wydawać 1600zł na wynajem... no ale żadna kretynka, która ma takie poglądy tego nie zrozumie.

Gość gość
Haha dokładnie, tylko głupki mysla ze 30lat beda miec prace i biora kredyt na 300tys a musza płacic drugie tyle, ja na wynajmnie nie spłace drugie tyle na bank noo ale bank musi zarobic :D wiec hołota nabrała kredytów we frankach i płacze jak to im teraz zle gdy frank podskoczył :D ciekawe gdzie debile byli jak frank był po 2,50, siedzieli cicho :D

Gość gość
Jesteś gołodupcem to mieszkałes długo z rodzicami, maminsynek i impotent w jednym :D

Gość gość
ja na wynajmnie nie spłace drugie tyle na bank x Przelicz sobie idiotko ile przez 30 lat dasz temu od kogo wynajmujesz? Zapłacisz 3x tyle ile warte jest mieszkanie i dużo więcej niż kosztowałby cię kredyt, bo rata kredytu jest niższa niż koszt wynajmu. Pomijam już kwestię że mieszkanie staje się twoją własnością i możesz je oddać dziecku, sprzedać, spalić i robić w nim wszystko co chcesz.

Gość gość
Dziecko to niech samo dojdzie sobie do czegoś w zyciu mieszkania :D a nie bede je oddawał tylko dlatego ze ktos jest dzieckiem, mi nikt niczego w zyciu nie dał tępaku maminsynkowy co ze starymi mieszkał aby zaoszczedzić :D

Gość gość
hehehe gołodupcem to raczej jest ten co swojego mieszkania nie ma i musi wynajmować :P Bo gdyby gołodupcem nie był, to stać byłoby go na zakup mieszkania, chyba to jest logiczne?

Gość gość
Kredyciarz to gorszy frajer i gołod***ec niz wynajmujacy, jakim trzeba byc pajacem aby brac kredyt i musiec oddawac drugie tyle, takie sa fakty losery :D na pasku banku 30lat lol

Hahahahah jak ja jestem jedynakiem a moi starzy mają dwa domy z czego jeden wynajmują to ja mam się gdzieś wyprowadzić bo jestem dorosły? Chyba was powaliło