Gość gość Napisano Styczeń 15, 2016 Gdy miałam 15 lat wyprowadziłam się z siostra, bo rodzice są alkoholikami. Zaczęło się pięknie.. Potem coraz gorzej. Zajmowałam się jej synkiem, olewając szkołę i własne życie.. Teraz mam 21 lat, cudownego faceta i zamierzamy się wyprowadzić na swoje, ALE siostra jest sama z dzieckiem.. Nie wiem czy powinnam, mam wyrzuty. Chociaż robi straszne rzeczy, opowiada mojemu facetowi, że się puściłam, na każdym kroku robi mi na złość.. Moim koleżankom opowiada bzdury i próbuje się z nimi zaprzyjaźnić, Potrafi nawet wykręcić mi żarówkę z kuchni gdy zmywam, bo ona ogląda film i jej to przeszkadza.. Najgorsze jest to, że praktycznie ja i mój chłopak płacimy za mieszkanie, ona mało zarabia i ma synka.. A najgorsze jest to, że gdy nie będę dawać jej pieniędzy i się wyprowadze rodzina mnie znienawidzi.. Temat zła siostra.. Ja czy ona? Co ja mam zrobić? Całe życie nie mogę jej opłacać mieszkania, żyć jej problemami i zajmować się jej dzieckiem... Ale też męczą mnie wyrzuty, że zostawię ją na lodzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach