Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zła siostra

Polecane posty

Gość gość

Gdy miałam 15 lat wyprowadziłam się z siostra, bo rodzice są alkoholikami. Zaczęło się pięknie.. Potem coraz gorzej. Zajmowałam się jej synkiem, olewając szkołę i własne życie.. Teraz mam 21 lat, cudownego faceta i zamierzamy się wyprowadzić na swoje, ALE siostra jest sama z dzieckiem.. Nie wiem czy powinnam, mam wyrzuty. Chociaż robi straszne rzeczy, opowiada mojemu facetowi, że się puściłam, na każdym kroku robi mi na złość.. Moim koleżankom opowiada bzdury i próbuje się z nimi zaprzyjaźnić, Potrafi nawet wykręcić mi żarówkę z kuchni gdy zmywam, bo ona ogląda film i jej to przeszkadza.. Najgorsze jest to, że praktycznie ja i mój chłopak płacimy za mieszkanie, ona mało zarabia i ma synka.. A najgorsze jest to, że gdy nie będę dawać jej pieniędzy i się wyprowadze rodzina mnie znienawidzi.. Temat zła siostra.. Ja czy ona? Co ja mam zrobić? Całe życie nie mogę jej opłacać mieszkania, żyć jej problemami i zajmować się jej dzieckiem... Ale też męczą mnie wyrzuty, że zostawię ją na lodzie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować