Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy objawy takie jak silne zaparcie, ból w podbrzuszu m. In. Przy siadaniu i kłócie w lewym jajniku może być objawem ciąży?? Staramy się z mężem od kilku miesięcy o dziecko i zastanawiam się czy mogę być w ciąży. Termin miesiączki mam na dniach.

Gość zimna sukaaa
juz pytam moja szklana kule... tak... to moze byc ciazaaaaa

Gość gość
Dzięki za odp.

Gość gość
Przykro mi ale wygląda to raczej na problemy jelitowe bo przy zaparciu często występuje ból podbrzusza a to klucie to nie jajnik lecz rozdęte jelito grube .

Gość zimna sukaaa
lekarz potrafiacy teleportowac sie do ciala kobiety zadajacej pytanie odpowiedzial :D

Gość gość
Powrozyc z tarota ???

Gość zimna sukaaa
ja poproszę :)

Gość gość
Wow ... czy twój lekarz wchodzi w twoje ciało stawiając diagnozę???? Jestem pod wrażeniem !!! Ja często chodze do lekarzy i ZAWSZE ocenę mojego stanu zdrowia lekarz określa po wywiadzie czasami podpierając się badaniami ..nie miałam niestety a może stety przyjemności wchodzenia lekarza w moje ciało w celu diagnostyki.

Gość zimna sukaaa
nie badz taka madra, skoro stawiacie diagnozy przez internet co jest dla mnie totalnym debilizmem, zarowno pytajcej jak i odpowiadajacych to odpowiadam na poziomie dyskusji, osoba magicznie przenosi sie do ciala chorej i pisze nam tutaj wszystkim co sie dzieje, bo niby skad wie czy pytajaca jest w ciazy? z tarota? czy z magicznej kuli?

Gość gość
’'zimna suko," ....autorka nie pyta czy jest w ciąży lecz głośno się zastanawia czy te dolegliwości mogą sugerować ciążę. Opowiedzialam iż to nie ciąża a jelito mimo że jej nie badalam , bo sama często zmagam się z identycznymi dolegliwościami . J