Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dziewczyna mojego by艂ego

Polecane posty

Go艣膰 ci臋tanaby艂e
Nie masz kobieto swojego 偶ycia i postanowilas zawraca膰 d**e by艂emu? Tak jak tu kto艣 napisa艂, mialas swoje 5 minut, nie wyszlo, wi臋c zostaw faceta w spokoju. Swoim postepowaniem rozwalasz jego zwi膮zek! Bawi Cie to, ze dziewczyna cierpi bo najzwyczajniej czuje sie zagro偶ona? Nie rozumiem argumentacji, ze jest Ci bliski i dlatego wlazisz z buciorami w jego zycie. Szczerze wsp贸艂czuj臋 tej dziewczynie. Naprawd臋. Jeste艣 zapewne jedn膮 z tych by艂ych, kt贸re bazuj膮c na przywi膮zaniu faceta - z racji d艂ugoletniego zwi膮zku - chc膮 za wszelk膮 cen臋 zwr贸ci膰 na siebie jego uwag臋. Odwal sie od niego, nie zak艂贸caj ich spokoju i nie burz ich szcz臋艣cia! Jestem ci臋ta na takie jak Ty bo sama musia艂am sie u偶era膰 z by艂膮 mojego narzeczonego. Nawet po urodzeniu naszego dziecka zabiega艂a o kontaktuj nim i umawia艂a si臋 na spotkania ( tylko, ze on odmawia艂). Dlatego wiem, ze jeste艣cie szmaty zdolne do wszystkiego, a potem udajecie niewini膮tka. I MOWIE TU TYLKO O TYCH BYLYCH, KTORE KONTAKTUJA SIE ZE SWOIMI BYLYMI FACETAMI! Jestem pewna, ze wykorzystalas sytuacj臋 i mu wszystko wypaplalas, tzn. to, ze ona Cie niby 艣ledzi itd. Jestem tego pewna, bo takie sucz jakTy w ten spos贸b dzia艂aj膮, siej膮c zam臋t mi臋dzy nimi. Jeste艣 偶a艂osna! A blisk膮 osob臋 znajd藕 sobie w rodzinie!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ci臋tanaby艂e
Tak, jestem pewna. Weszlam na jego poczt臋 i st膮d wiem, ze robi艂a takie podchody. On natomiast konkretnie i stanowczo odmawia艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo to jest nienormalne! Kolezenski kontakt z kims z kims sie kiedys szlo do lozka? Planowalo przyszlosc? Prosze Cie. Wciskaj to dzieciom w przedszkolu. Jak wspomnialam sama bylam 5,5 roku w zwiazku i po zerwaniu ucielam kontakt chirurgicznym cieciem dlatego ze wiedzialam ze z mojej strony nic nie nedzie a facet jest przywiazany. Tu autorka sama przyznala ze jedno jej skinienie i facet wroci (watpie zeby to bylo az takie proste) ale w kazdym razie ona widzi odrobine przywiazania z jego strony i co?i igra sobie z tym, gra na nerwach jego dziewczyny i udaje " jak to? Z mojego powodu?" Jego terazniejszy zwiazej jest zapewne mlody, o wiele mlodszy niz ten 5 letni, nie ma co sie dziwic ze dziewczyna czuje sie zazdrosna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ci臋tanaby艂e
Ci臋tanaby艂e do go艣膰 12:01 >>>>> A co to znaczy normalny kole偶e艅ski zwi膮zek z facetem, z kt贸rym by艂o sie w zwi膮zku 5 lat? To jaki艣 absurd! Znaj膮 sie jak 艂yse konie, wiele ze sob膮 prze偶yli i teraz maj膮 sie kumplowac? Jak to ma wygl膮da膰 Twoim zdaniem? B臋d膮 sobie wspomina膰 wsp贸lnie sp臋dzone chwil臋; wytyka膰 pope艂nione b艂臋dy, kt贸re doprowadzi艂y do rozpadu zwi膮zku; 偶a艂owa膰 rozstania; a偶 w ko艅cu zapomn膮 si臋, ze w og贸le sie rozstali i wyladuja w 艂贸偶ku? Tak to ma wygl膮da膰 Twoim zdaniem? Bo innej opcji nie widz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oni pewnie ju偶 od dawna si臋 rooochaja :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W jaki spos贸b widzisz, 偶e ona Ci podgl膮da, fb ma tak膮 mo偶liwo艣膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
On jej powiedzia艂 przecie偶, napisane jest wy偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸j m膮偶 z dawnych czas贸w te偶 mia艂 tak膮 "przyjaci贸艂k臋" - kiedy si臋 poznali艣my ucina艂 jej pr贸by wszelkiego kontaktu, ale ona twardo wydzwania艂a, pisa艂a, wypytywa艂a, wsz臋dzie opowiada艂a 偶e s膮 w "przyjacielskich" stosunkach kiedy urodzi艂am dziecko przyjecha艂 do siostry mojego m臋偶a i pyta艂a czy mo偶e zobaczy膰 dziecko(!!!) jeste艣my po 艣lubie 15 lat (ona w mi臋dzyczasie r贸wnie偶 wysz艂a za m膮偶) i wyobra藕cie sobie, 偶e znajomi powiedzieli mi, 偶e na jej koncie fb zamie艣ci艂a swoje zdj臋cia z moim m臋偶em (z dawnych czas贸w) chora czy jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak samo psychiczna jak autorka i ka偶da szmata bez honoru, kt贸ra pod p艂aszczykiem przyja藕nie wpieprza si臋 w cudzy zwi膮zek i miesza!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i dobrze niech si臋 wieprzaa. Jak facet jest pissssda i nie potrafi zerwa膰 kontaktu to jego sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
facet j膮 olewa, znalaz艂 inn膮 a ta w k贸艂ko przyja藕艅 i przyja藕艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A potem udaja niewiniatka i ze one tylko chcialy przyjazni....ale takwyszlo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No sorry tak wysz艂o trzeba bylo pilnowa膰 faceta :-)

Udost臋pnij ten post