Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet i jego głupie gierki

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z facetem od kilku miesięcy. Raz zabiega o mnie żeby potem olewać. Specjalnie mówi że wychodzi ze znajomymi a potem w nocy sms że bawił się super. Raz pisze kilka razy dziennie a później olewka na kilka dni. Jak czuje że się wycofuję to od nowa wielce zainteresowany. Dodam że facet 40 letni. Po co on się w to bawi.. Nie lepiej żeby powiedział jasno że to nie to..

Gość gość
Jak facet chce się spotykać z kobietą, to potrafi znaleźć zawsze dla niej czas, by ją zobaczyć, dzwoni, pisze cały czas nawet w pracy. Tak się zachowuje facet, któremu zależy na relacji, a ten twój to jest dzidziuś.

Gość gość
Nie zmienisz go. Możesz albo dalej trwać w takim niby związku jeśli Ci to pasuje, albo definitywnie go olać. Przerabiałam to samo. To nie ma sensu

Gość gość
Jego gierki zaczynają się w momencie gdy układa nam się"za dobrze". Nagle facet się zmienia.. Brak czasu, mniejszy kontakt. Takie trzy kroki w tył..

Gość gość
Nie warto się angażować w takie g****o. Wiek gościa bez różnicy, jeszcze bardziej świadczy o jego niedojrzałości. Kilka miesięcy się spotykacie, swoje lata macie a ten tak się zachowuje jak piszesz.

Gość gość
sprawdza jak bardzo można nasrać ci na głowę widocznie można bardzo skoro za każdym razem przyjmujesz go z otwartymi ramionami ( tzn nogami)

Gość gość
Czyli mu nie zależy. To po co to niby zainteresowanie.. Po co dawanie nadzieji.. Dowartościowuje się?

Gość gość
Jego zapytaj. Ile ty masz lat kobieto, mówić nie umiesz? Porażka. Sama nie wiesz czego chcesz.

Gość gość
Ja chcę tylko normalnej relacji. Albo jest zainteresowanie albo nie. Jego zachowanie poprostu mnie zastanawia. Skoro nie chce tego co ja to po co to utrzymuje..

Gość gość
d**ek i tyle, niezrownowazony psychicznie i emocjonalnie. szkoda czasu na takiego, to jest początek wiec powionnas unosić się nad ziemią z miłości i radości. jeśli związek ciagnie w dół, dołuje i musisz się zamartrwiac i to jeszcze na początku to no comment.

Gość gość
A może strach przed zaangażowaniem

Gość gość
Dupa z tym strachem przed zaangażowaniem...taki facet za chwilę spotka inną co mu zawróci w głowie i będzie zachowywał się jak powinien zachowywać się zakochany facet. dziewczyno nie szkoda ci czasu? przypuszczam ze masz 30 lat wiec chyba pora rozglądnać się ze facetem któremu będzie na tobie zależeć i nie ebdzie się bawił twoimi uczuciami

Gość gość
Właśnie też to tak widzę. Gdyby mu zależało nie zastanawiałabym się o co mu chodzi..