Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćOla88

Pampersy, które?

Polecane posty

Gość gośćOla88

Witam, niedługo rodzę pierwsze dziecko i mam pytanko. Który pampers jest lepszy i czym to się różni, mam na myśli o pampersie premium care (białe opakowanie) i o pampersie new baby (zielone opakowanie).

Gość gość
zielone sa bardziej takie ceratowe w dotyku, białe sa bardziej miekkie i przyjemne w dotyku.

Gość gość
BIałe mają siateczke w srodku ktora przyklejała sie do pupy i to mi nie odpowiadało. Zielone ok ale chemicznie pachną. Polecam dady premium fit naprawde dobra jakosc i cena a na początku idzie ich bardzo duzo.

Gość gość
Biale maja tez wskaznik przemoczenia. Kup paczke takich i takich i zobaczysz ktore lepsze dla ciebie. Niektore dzieci od bialych maja uczulenie.

Gość gośćpampa
Pampers premium care biale: Dla noworodka sie sprawdzaly. Miekkie, chlonne, z siateczka. Dla roczniaka juz sie nie sprawdzily, bo maja twardy rzep, ktory drazni i obciera uda. Wedlug mnie mniej czuc kupke. Pampers baby active zielone: Chlonne, troszke pachna chemia, dobrze wykonane elastyczne boki. U nas sprawdzaja sie caly czas. Takie standardowki. Szkoda, ze nie maja rej siateczki co premium care. Pampers sleep and play pomaranczowe: Tutaj to wogole nie wiadomo co. Cienkie, malo chlonne wiec nie na noc. Sleep odpada. Nie maja elastycznych bokow, mozna by powiedziec, ze jesli ciensze na dzien fajne bo wygodne do nauki chodzenia itp ale nie sa elastyczne. Play tez w takim razie odpada. Pampers pants: Jak dla mnie super. Chlonne, mieciutkie, elastyczne, wygodne. Kupka nie ucieka tak do gory jak w standardowych. Dada: U mojej siostry sie sprawdzaja, uzywa od urodzenia. U nas byly odparzenia przy czym porownujac, pampersy zadne nie odparzaly. Na pewno nie sa takie same jak pampersy. Niektorzy tak uwazaja ja sie z tym nie zgodze. Pampersy tescowe: Po kilku pieluchach mega odparzenia. U mijej kolezanki natomiast sie sprawdzily. Happy: Co moge powiedziec to tylko to, ze sa grube jakies takie. Tyle. Reszty nie znam wogole.

Gość gość
ja też polecam pampers baby care na początek, a potem zielone

Gość gość
Uzywam pieluszek babydream i są równie dobre co pampersy ( przynajmniej do rozmiaru 3, dalej nie wiem, bo jeszcze nie wyprobowalam). Żałuje że kupowalam pampersy (białe opakowanie) przez pierwsze kilka tygodni, bo kasa stracona a różnicy nie było wcale.

Gość gość
Ja uzywam pampers active baby-dry jak dla córy sa super