Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozjana

typy kobiet ktory atrakcyjniejszy

Polecane posty

Gość rozjana

typ 1- dba o siebie ale tylko w postaci higieny jest czysta zadbana ale nie jest modnie ubrana, nie wydaje pieniedzy np na kosmetyczke, szkoda jej wydac 200 zl miesiecznie na siebie bo woli to odlozyc, swoim "szarym" wygladem raczej nie przyciaga spojrzen mezczyzn typ 2- dba o siebie oprocz tego ze jest czysta, jest tez modnie ubrana, korzysta z zabiegow upiekszajacych lub suplenetow diety, dzieku ktorym wyglada promienniej, te 200 zl miesiecznie przeznacza na siebie co powoduje aby wygladac atrakcyjnie. dziewczyny ktorym typem jestescie? chlopaki ktory typ bardziej wam odpowiada?

Gość gość
I TAK KAŻDA JEST DZIIWKA WIEC ŻADNA

Gość gość
dokladnie, gimbaza jakas, a gdzie mowa o intelekcie, albo chociaz o poczuciu humoru, sposobie bycia, sposobie usmiechu, zainteresowaniach, hobby, sposobie spedzania wolnego czasu, umiejetnosciach? to sprawia, ze dziewczyna/ kobieta zyskuje, oczywiscie na pierwszy rzut wyglad, ale potem...dlugo by pisac

Gość gość
jestem typem trzecim

Gość rozjana
nie nie nie jestem gimbusem pracuje i siedzie w pokoju z 2 kolezankami obie sa fajne z tym ze jedna jest typem 1- praktycznie na siebie nie wydaje bo zamiast zainwestowac w siebie woli odlozyc i np wyremontowac pokoj. druga kolezanka- typ2- wydaje na siebie, ma pasje na ktore tez wydaje ale juz nie nie odlozy na ten przyslowiowy remont pokoju jak kolezanka o typie 1. zadna nie jest pieknoscia ale ta 2 na prawde podoba sie facetom- jest zadbana co nie dala jej natura nadrobi strojem itp. dlatego pytam ktory typ wybieracie?

Gość prawictwo pospolite 152
nr 3

a wiesz dlaczego numer 3 ? Bo jeśli za pierwszą nie oglądają sie faceci , to znaczy , ze jest pasztetem Nie trzeba drogich ubrań by przyciągać męski wzrok .. Wystarczą tanie legginsy z bazaru

typ 1 jest jak najbardziej ok, tylko pytanie czy w dbaniu o higienę zawieramy golenie bo dzik to raczej nikomu nie jest potrzebny itp. dziewczyna ma po części dobre podejście bo woli żeby ktoś pokochał jej wnętrze a nie wygląd. Zresztą to drugie i tak z czasem przemija. Gorzej jak charakter ma do bani to i tak wygląd nie ma tu najmniejszego znaczenia

Gość fan ladnych kobiet
na zone lub stalo partnerke oczywiscie 2- lubie jak moja kobieta ladnie wyglada. natomiast gdybym znalazl sie na zakrecie zyciowym i np wpadl w tarapaty finansowe mogla by byc 1- przetrwal bym przy niej trudny czas a potem wymienil na 2 :D. serio- pytanie troche z kosmosu- przeciez wiadomo ze zdecydowana wiekszosc facetow woli kobiety zadbane z krotymi nie wstyd sie pokazac. przynajmniej vi mlodzi faceci bo starsi to nie wiem.

Gość rozjana
nie zrozumieliscie pytania. typ 2 to nie super pieknosc tylko dziewczyna "podrasowana" ktora czesc zarobkow wydaje tylko na siebie dzieki czemu wyglada atrakcyjnie. typ 1 to osobam ktorej szkoda kasy aby w siebie zainwestowac.

no już ci odpowiedziałem , numer 3 wybieram bo ani 1 , ani 2 nie są dobre