Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem mezczyzna 36 letnim, niedlugo 37, jak zaczne pakowac na silce 4 razy w ty

Polecane posty

Gość gość
chce wyrywac 25 latki a nie rowiesniczki ktorym tylko slub i dziecko w glowie x Rówieśniczki? Co najwyżej panie 40+

Gość em z tarczycą
3 razy w tygodniu i nie pić alkoholu! Jedno piwo to zmarnowany dzień treningu.

Gość gość
gość dziś hehe 20 latko dalbym ci lepsze orgazmy w lozku niz twoj rowiesnik studenciak z mlekiem pod nosem x Po Braveranie, jeśli konar w ogóle zapłonie :D

Gość gość
Jako dwudziestolatka jestem zaskoczona i zniesmaczona, nie wiem, co bardziej. Myślałam, że facet starzeje się z godnością i przyjmuje to, co mu lata przynoszą. Skąd przekonanie, że jakakolwiek 20+ spojrzy na faceta przed 40-tką w sposób erotyczny? Owszem, w układzie sponsorowanym to częste, ale w normalnych relacjach nie ma mowy. Takim panom mówię już grzecznie "dzień dobry" na schodach i tyle w temacie. Są dla mnie i moich koleżanek kompletnie przezroczyści.

Gość gość
"36 letni mezczyzna jest managerem w korporacji, zarabia kasiore, ma dobre auto, wlasny apartament z ladnym widokiem," x korporacja-nagorsze dno-getto kasiora w jego mniemaniu, zarobiona nie za wiedze ale za gnojenie sie i pozwolenie bycia szmata i pomiatajlem, wlasny apartament z widokiem=czyli kredyt na 30lat :D:D:D:D " wieczorem wezmie cie na sushi za 150 zlotych i wino za drugie tyle" x kolacja "biznesowa" na koszt firmy, a wino za 150zl , to belt, nie wino :D "potem taxi do domu, napiwek dla taksowkarza" x jw. rowniez na koszt firmy :D "i dobry seks cala noc, patrzac na to by kobiecie rowniez bylo dobrze" x dobry seks, ale wg ciebie bedzie dobry, bo to, ze lola bedzie piszczec, nie musi oznaczac, ze jest jej dobrze-kasa, kasa, kasa, dla niej wszystko :D na urodziny kupi ci drogi naszyjnik na wakacje zabierze na malediwy x biżuteria na kredyti maladiwy w ramach firmy, jako sprzedajna koooorfa korporacji XX XX XX I Tu korporacja ucina wszelkie finanse i chloptas zostaje sie z palcem we wlasnym dooopsku, dlugami, kredytem i bez loli :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
ja mam 20 lat i nawet bym na ciebie nie nas\rała debilu autorze, stary dziad a psychika 12 latka, żal

Gość gość
40-tkowie to świetni kochankowie o ile nie myślą głównie o sobie. A taki facet, który siłownię nazywa "siłką", napala się na dwudziestki, sądząc, że pomoże mu przeszczep włosów, a nie to jaki jest, to wg mnie marny materiał na partnera. No tak, ale kto tu mówi o partnerstwie? Przecież chodzi o zwykłe zaliczanie, prawda? To kasa ci, chłopie, wystarczy. Tylko kasa :D

Gość gość
18.01 36 latkowie sa dla ciebie przezroczysci? a moze taki 36 latek wyglada na 29 lat, super seksi sie ubiera, jest twoim sasiadem i skrycie o nim marzysz? :) nie mysl ze kazdy 36 latek to powazny gbur ;)

Gość gość
Matt Damon ma 45 lat ! ;)

Gość gość
To Matt Damon, a nie taki burak, jak ty :P

Gość gość
a moze taki 36 latek wyglada na 29 lat, super seksi sie ubiera, jest twoim sasiadem i skrycie o nim marzysz? x Nie wygląda. Nie marzę o podtatusiałych sąsiadach.

Gość gość
Radek Majdan rocznik 72 Doda 84 i byli razem, i co ty na to? :)

Gość gość
Ja marzę o mężczyźnie o rok starszym ode mnie, taka różnica wieku mi odpowiada. Jest przystojny, ale dla mnie najważniejsze jest to, że jest realistą twardo stapajacym po ziemi. Bardzo zaradny, odpowiedzialny, potrafi się zatroszczyć o kobietę. A przy tym czuły i piekielnie inteligentny. Do tego nie potrzeba siwizny. Mam nadzieję, że będziemy razem, wszystko na to wskazuje.

Gość gość
biceps i wyrzezbiona klata, przeszczepione wlosy zaczesane na gory na zel, tym sie bedzie wyroznial dbajacy o siebie 37 latek od przecietnego w tym wieku :D

Gość gość
:D ;)

Gość gość
pyk myk

Gość gość
preze cialo przed lustrem do lata 6 miesiecy, wtedy bede wygladal k***a z***biscie naloze jasno-niebieskie obcisle jeansy i klata bedzie gola, dziewczyny leca na taka kombinacje :) oczywiscie cala klata wygolona :)

Gość gość
:D :P ;) idze wiosna , potem lato, pojade do mielna albo miedzyzdrojow i ebde wyrywal kobiety