Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co kobiety szukaja z wlasnej woli facetow skoro kazdy zdradza i oszukuje

Polecane posty

Gość gość

Po co kobiety szukaja z wlasnej woli facetow skoro kazdy zdradza i oszukuje

Gość gość
Ja nie szukam już od 8 lat. Kiedyś szukałam i faktycznie było tak, że każdy oszukiwał, jeden nadal kochał swoją byłą, choć był już ze mną w związku i nic mi o tym nie powiedział, dopiero przyparty do muru się przyznał. Zgadzam się, ze nie ma dobrych mężczyzn, wszyscy oszukują, nie traktują związków powaznie. Jestem sama i teraz jest mi dobrze, bo nie muszę się martwić, ze ktoś mi przysparza kłopotów i nie szanuje uczuć do mnie

Gość gość
To już pewnie młoda nie jesteś.

Gość gość
bo tylko gadają że chcą jednego na cale życie:D

Gość gość
bo to są tak głupie istoty, że dla seksu są w stanie się poniżać do granic możliwości, bo u nich c**a rządzi mózgiem

Gość gość
no i co z tego ze mloda nie jest? a tobie lat ubywa z kazdym dniem?

Gość gość
Kobiety potrzebuja bad boya by moc na kogo zwalic wine za nie spelnienie swoich marzen. Jest wielu mezczyzn jednoczesnie: niepijacych, bez innych nalogow, wierny, szanujacy kobiety itd. ale tacy jakos nie maja za bardzo powodzenia ciekawe dlaczego?

Gość gość
Istnieją dobrzy mężczyźni, tylko trzeba ich doceniać, starać sie byc wyrozumiala i dogadzac, :)

Gość gość
Nie nie ubywa, ale niech szuka faceta w realu, np spośród kolegów, znajomych, a nie np w internecie Gdzie może być łatwo oszukana Gratuluję dorosłości

Gość gość
Tak istnieja dobrzy faceci:) w bajkach i innych bzdurach

Gość gość
W życiu większej bzdury i kłamstwa nie przeczytałem. Jeśli każdy kłamie i zdradza to ja jestem prezydentem. I w tym też stwierdzeniu ranisz normalnych i prawdziwych mężczyzn w tym też i mnie. Dzięki wielkie. PS: To że trafiasz na dupkow i cierpisz nie oznacza ze od razu możesz sobie wszystkich wrzucić do jednego wora i pocisnac że każdy jest zły i w ogóle najgorszy chu...

Gość gość
A co dla mnie to niech sobie mówi i pisze co jej się rzewnie podoba i tak mam to w głębokim powiązaniu;)

Gość Taki_jeden_964
ale mi sie smutno zrobiło ze nie szukacie i jesteśmy tacy be :(

Gość gość
Najgorsze jest uogólnianie człowieka jako jednostki.Płytkie to i puste.I to się tyczy obu płci niestety. Zaburzony obraz rzeczywistości, a przede wszystkim błędna ocena pod wpływem emocji, negatywnych uczuć to zgubna teoria. Kobiety szukają facetów ponieważ wierzą w to że znajdą drugą połówkę.Tak.To jest zdrowe.Najgorsze jest gnicie we własnym fałszywym bólu," cierpieniu".

Gość facet 31
To sobie tak myśl i bardzo dobrze, że Cię robią na szaro skoro każdego z nas tak szufladkujesz. Ja się zdradzam i nie mam zamiaru zdradzać swojej żony. To nie muszę słuchać, że jestem "każdy "

Gość gość
to,ze nie masz zamiaru, nie oznacza, że nie zdradzisz;) wam wiele nie trzeba

Gość facet 31
To jasne ,że mnie się spodoba np na ulicy inna kobieta czy mojej żonie jakiś facet Taka jest natura faceta czy kobiety ale jest w tym rzecz co ja z tym zrobię czy wdaję się w romans czy wybieram swą rodzinę i żonę. Nie chcę przecież wszystkiego zniszczyć co zbudowałem z żoną od dzieci po sprawy materialne.

Gość gość
Gdzie jesteś autorko?