Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem jasnowidzem i delikatnie mówiąc mam przekichane

Polecane posty

Gość gość
Oto wróżba jasnowidza Bogumiła o Polsce 2016: Polska będzie bezpieczną w 2016 roku. Będzie to najlepszy rok dla Polski od roku 1945. To pierwszy rok w powojennej Polsce który przyniesie pozytywne zmiany. Polska stanie się potęgą. Polacy są oszukiwani i każdego dnia manipulowani przez kłamliwe propagandowe media. Polacy przeżyją 2016 rok w pokoju, jednak nie w spokoju. Rok 2016 stanie się rokiem refleksji dla świata i odżyje tożsamość narodowa wielu krajów. Polska powinna zachować neutralność w sprawach konfliktów światowych.

Gość gość
Oto wróżba jasnowidza Arona na rok 2016: "zobaczyłem katastrofalną zimę w Polsce ,a po niej powodzie jakich jeszcze nie było w tym kraju .jakbyśmy stanowili jedno wielkie jezioro ,byłem w szoku ,bo ta wizja była w realnym świecie nie w medytacji , leciałem nad krajem i widziałem same dachy i ludzi na nich ,olbrzymie połacie zalane obojętnie w którą stronę leciałem woda była wszędzie" jak to często bywa, wróżba jest uwarunkowana, bo rzadko, który jasnowidz daje 100% pewność wystąpienia tego co głoszą. Pewnie wróżb dałoby się znaleźć więcej, ale poprzestałem na dwóch. Do was należy ocena, a rzeczywistość zweryfikuje to w ciągu roku.

Gość gość
Ricardo Salazara przewiduje wybuch wojny światowej na 16 czerwca 2016 roku, konflikt obejmie USA kontra Rosja i Chiny. Wojna zakończy się 25 października 2016 roku przegraną USA. Do tego czasu na świecie zginie miliard ludzi.

Gość gość
Ricardo Salazar otrzymał te przepowiednie od Boga okeślany jest nowym Nostradamusem.

Gość gość
przepowiednie sam sobie przeczą, więc wiadomo, że to ludzie nawiedzeni, ale wierzą w te bzdury.

Gość gość
Nie wiem czy autorka tu zagląda Moja mama czuła różne rzeczy ale nie tak dokładnie... Raz śniło jej się że umiera matka jej koleżanki i tej nocy tamta kobieta naprawdę umierała. Raz dwa dni przed pożarem w którym o mało nie zginął mój szwagier mama zadzwoniła do niego by uważał na siebie bo coś złego się wydarzy, tylko nie wiedziała co. Mama miała tak że bez kontroli widziała obrazy z życia obcych ludzi, mówiła że to są głównie wypadki i straszne potworne krzywdy... Męczyło ją to i nie dawało funkcjonować normalnie. Mówiła że modliła się by to się skończyło i skończyło się, nie obserwuje obcych ludzi nie ma tych wizji. Jednak... Moja córka mówi że widzi zmarłych i czasem z nimi rozmawia. Ja tylko raz w dniu wypadku męża nie będąc przy nim zerwałam się z łóżka i wiedziałam że miał właśnie wypadek. Tylko nie widziałam jaki. Sam suchy fakt że się stało. Mi się więcej to nie przydarzyło. Nie wiem jak mama ma teraz. Czy te wizje są nadal obecne... Z ciekawości ja zapytam

Gość gość
Na podstawie snów umiem przepowiedzieć wiele wydarzeń ,ale mam problem z umiejscowieniem w czasie . Pewne sny sprawdziły się bardzo szybko , a inne po wielu latach . Nie wiem jak określić terminy , ktoś chce o tym podyskutować ?

Gość gość
Chętnie napisz więcej :-)

Gość ssssaddf
Chciałbym się skontaktować z założycielem tematu osobiście. I proszę nie wypowiadać się więcej na tym forum w tym temacie. Ludzie Cię nie zrozumieją. Ja dokładnie wiem o czym mówisz. Wiem, że masz otwarty umysł w 100%, trochę inny pogląd i świadomość Jesteś już na nogach? ludzie. To normalne, mogę opisać kilka Twoich cech lecz wolał bym tego nie robić na forum. Nie jesteś sam na tym świecie z takim zdolnościami.

Gość gość
bez przesady,są ludzie którzy zrozumieją. nawet jak sami takich zdolności nie mają ale mają może inne :)

Gość qasswssa
Chciałbym się skontaktować z założycielem tematu osobiście. I proszę nie wypowiadać się więcej na tym forum w tym temacie. Ludzie Cię nie zrozumieją. Ja dokładnie wiem o czym mówisz. Wiem, że masz otwarty umysł w 100%, trochę inny pogląd i świadomość niż otaczający Cię ludzie. To normalne, mogę opisać kilka Twoich cech lecz wolał bym tego nie robić na forum. Nie jesteś sam na tym świecie z takim zdolnościami. Poprzedni post był z błędem za który przepraszam więc piszę jeszcze raz.

Gość qasswssa
Jeśli chcecie mogę podać kilka przykładów :-)

Gość gość
Podaj bom ciekawa :D

Gość qasswssa
Pierwszy raz dotarło do mnie kupę lat temu, gdy wracałem ze szkoły i przeleciał obok mnie duży czarny ptak. Spojrzał na mnie i uświadomiłem sobie że coś jest nie w porządku. Gdy wszedłem do domu, spotkałem moją mamę i pierwszym pytaniem jakie zadałem było "co się stało?" a ona odpowiedziała pytaniem "skąd wiesz?"

Gość qasswssa
To nie jest tak, że widzę przyszłości. To tak jak by rozbudowana intuicja.

Gość gość
Dużo osób tak ma to iluzja.

Gość qasswssa
Mi się wydaje że jest dużo czynników, rzeczy jak by empirycznych które można zauważyć ale nie zawsze je zauważamy.

Gość qasswssa
Nie myśl że jestem jakimś dziadkiem :-) Mieszkałem jakiś czas w Niemczech, niedawno wróciłem z Londynu. Żyje mi się całkiem nie źle :-) Motocykle są moją pasją a po godzinach lubię pogadać na tematy inne niż w tych zakładanych mediach, które ograniczają nas i ukierunkowują myślenie. Tym samym ograniczając nas.

Gość qasswssa
Eh co ja napisałem, czas iść spać. Dobrej nocy życzę i jeszcze raz przepraszam za błędy.

Gość gość
był kiedyś pewien uzdrowiciel , jasnowidz i ksiądz - Ojciec Klimuszko który potrafił przewidzieć niektórym dzień zgonu , a na podstawie fotografii dać właściwą diagnozę choroby . Pracował po wojnie w oddziale Czerwonego Krzyża poszukiwanie zaginionych. Tam w ciągu trzech miesięcy na podstawie fotografii odnalazł wielu zaginionych nie ruszając się z biura. Wielu interesowało się jak on to robi , odpowiadając na to pytanie wyjaśnił , że biorąc do ręki czyjeś zdjęcie odbiera w umyśle krajobrazy z tego miejsca gdzie osoba ta przebywa oraz to czy żyje czy jest chora.

Gość gość
a ja przewiduje problemy z imigrantami, czy jestem jasnowidzem? ;-)

Gość gość
Wiem może być takie coś, ludzie mocno az zanadto wrażliwi, moga mieć takie zdolności przewidywania.Spojrzalam kiedyś na plecy, znajomego i czułam ze jest chory, ze cos z jego plecami, jest choroba związana ipo paru mies okazało sie ze ma raka płuc z przerzutami, na wątrobę, zmarł.

Gość gość
Co jak co ale zalanie pewnej części Polski wodą może się sprawdzić. Ta woda jest wszędzie w moich snach i w ludzkich poczynaniach.

Gość gość
"Woda" inaczej przelewane kłamstwa i oszustwa nasza ziemia musi się z tego oczyścić.

Gość gość
Ta paulina jakaś niezbyt wiarygodna

Gość gość
Żaden prorok, ani jasnowidz nie jest wiarygodny. Tylko Bóg.

Gość gość
zwrot; bibl. (Mt 25, 13: „Czuwajcie więc, bo nie znacie dnia ani godziny.”)

Gość Rurella
To fascynujące. W jaki sposób odczytałaś dane o bieliźnie? Powiesz coś o mnie? Proszę.