Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem jasnowidzem i delikatnie mówiąc mam przekichane

Polecane posty

Gość KosmicznyWędrowiec
Gratuluje, to wspaniały dar, sam bym tak chciał, ale widocznie niewiara mnie ogranicza... lub dusza. Nie jest to męczące, to raczej wspaniały dar, która daje ogromne możliwości działania na rzecz innych.

Gość gość
sisi jest wszędzie :D

Gość gość
Gość od "klatek" i uczucia omdlenia - nie obrażaj sie, ale mnie to pasuje do obrazu ataków padaczki. Badalas sie neurologicznie?

Gość gość
Nie mam tego od kilku lat i od razu jak o tym pomyslalam ze ni mam tego od kilku kat, samo porzyszlo mi do glowy to, ze moja dusza "sie zabrudzila" i dlatego jestem przyblokowana, kiedys bylam dobra osobka a pozniej od okresu dojrzewania dalam troche czadu i teraz zaczyna mi sie rozjasniac, dlaczego mialam tyle pokus, bo wlasnie im bardziej "zabudzona" jest dusza tym bardziej masz przyblokowany oglad na swiat..

Gość KosmicznyWędrowiec
Takie zdolności często mają osoby, które ewolucyjnie rozwijały się poza Ziemią, jest ich w Polsce około 1450000, większość nie jest przebudzona. Inkarnowały i pozostają bez świadomości swego pochodzenia, tak zresztą jak i pozostali.

Gość gość sisi
18.07tak jestem też na Alasce i w Nowym Orleanie.:-)

Gość gośćsnyyy
Jak bylam chyba w 1 kl podstawowki to uwielbialam chodzic do kosciola i pewnego razu, po mszy byla chyba Litania do Matki Bozej czy jakies nabozenstwo, czy adoracja. Nie pamietam, ale pamietam ze kleczalam na schodkach przed samym obrazem Maryji i spiewalismy te piesni Uwielbienia, w pewnym momencie wlasnie mialam ten zarot glowy, bylo mi bardzo goraco i zimne poty mnie oblaly, zeby nie bylo kolo mnie kolezanki ktorej oparlam glowe na ramieniu, to chyba bym upadla. Pozniej wlasnie mialam podobne uczucia, jak miewalam co jakis czas te sesje z "klatkami, filmem ze zlepkiem jakichs zdarzen, ktor b szybko przeskakiwaly". Nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzilo..

Gość KosmicznyWędrowiec
W tej chwili w wyniku promieniowania protogenerycznego Ziemia przechodzi na wyższy poziom świadomości, więc zdolności telepatii i prekognicji będą coraz częstsze. Telepatia dla dużej części obecnej populacji stanie się normą, ale jest to proces powolny, jednak odmieni świat. Jesteś więc prekursorką Nowego Świata. :-)

Gość gość
Ty od klatek - tu nie ma co rozumieć, idz do neurologa, to sa ataki padaczki. Beda sie zaostrzać z wiekiem, jeśli nie zaczniesz sie leczyć.

Gość gośćsnyyy
Kosmiczny Wedrowiec, nie wierze w reinkarnacje ani inne tego typu rzeczy, ale smieszne jest to, ze kiedys kilka lat temu snilo mi sie ze Przybysz zabral mnie na swoja planete, ktora byla prawie taka jak Ziemia, wygladem przypominali ludzi, dzieci mialy podobne zabaey, gry, tylko troche technika i rozwoj byl u nich jakby bardziej rozwiniety. Niedawno, zas snilo mi sie ze Przybysz wypatrzyl mnie sibie i chcial zebym zostala jego dziewczyna ja sie zgodzilam i zabral mnie do siebie. Tak samo, wszystko podobne jak na Ziemi, tylko oni mieli wieksza znajomosc praw fiz chem i bardziej rozwinieta technologie, bo potrafili, znali sposob szybkiego porzemieszczania sie w galaktyce i potrafil szybko po mnie porzyleciec na Ziemie i rownie szybko znalezlismy sie na ich planecie:D tak mi opowiadal we snie:D zaznacze,zenie lubie za bardzo ogladac filmow sci-fi

Gość gośćsnyyy
Czyli Ty bez badan juz wiesz ze mam padaczke? Nie wiem co to bylo mozliwe ze cos z moim zdrowiem, ale snow ktore sie sprawdzaly sie nie wypre. Poza tym nie mialam tych "klatek" od kilku lat. Nie wmawiaj mi choroby, bo jesli w niauwierze to na prawde moge sie rozchorowac..

Gość KosmicznyWędrowiec
Ten Przybysz był pewnie z innego wymiaru, może z równoległego, a tak na marginesie są też prostopadłe. :-) W inkarnacje nie trzeba wierzyć, trzeba wiedzieć. :-) Jeżeli w czasie snu, to znaczy w ciele astralnym lub innym energetycznym, sporo osób ma kontakt ze światami, gdzie egzystują ludzie. Formy ludzkie są rozpowszechnione w tej galaktyce, ale czasami mocno się różnią. Życie na Ziemi w naturalny sposób nigdy by się nie rozwinęło do form ludzkich, ale jak widać ludzie się tutaj dobrze zadomowili. :-)

Gość gość
Nic nie rozumiem z Twojej ost wypowiedzi kosmiczny;)

Gość KosmicznyWędrowiec
Sam rozróżniam sny od podróży astralnych, tak samo jak przekazy telepatyczno-energetyczne, od własnych myśli, choć nie jest to do końca łatwe. Z reinkarnacją jest ciekawa sprawa, bo nie inkarnuje osoba, a dusza, a w zasadzie jej cząstka, także takich ucieleśnień w jednym czasie może mieć parę. Ponoć sam mam jedną w USA, zajmuję się tam tajnymi kontaktami z kosmitami i technologią pozaziemską. :-)

Gość KosmicznyWędrowiec
Jestem mocno kosmiczny ;-) poza tym posługuję się skrótami myślowymi, ale naprawdę mają one sens. :-)

Gość gość
Reinkarnacja nie istnieje. Mieszacie proroctwo z jasno widzeniem/działaniem intuicyjnym/.

Gość gość
Kosmicznywedrowiec Mów więcej i wiecej :) a jeszcze takie pytanie czy praktykujesz oobe? Pozdrawiam;)

Gość gość
Kosmici niech dobrym ludziom nie mieszają w głowach i wracają na swoją planetę. Nic tu po nich.

Gość gość
Tak praktykuje i wychodzi z ciała jak wypije 0.75l na głowę lub skosztuje grzybków halucynogennych.

Gość KosmicznyWędrowiec
Nie piję alkoholu, zresztą wszelkie środki odurzające ograniczające świadomość, są niewskazane. Co do grzybków, właściwie psylocybiny, może otworzyć na krótki czas tzw trzecie oko. :-) Jednak nie próbowałem. Na dzisiaj muszę kończyć, idę kontynuować swoją kosmiczną wędrówkę. ;-)

Gość gość
no wrzuć już tą swoją reklamę jasno widząca...podaj swoją stronkę i meila.

Gość gość
Hahahaha tyko nie odleć za daleko , daj mojej duszyczce się Tobą pobawić;)

Gość gość
Wszyscy pouciekali? A była taka ciekawa dyskusja.

Gość gość
Zaparz sobie melisę jesteś bardzo zdenerwowana.

Gość gość
Albo masz dar prorokowania albo... zły Cię zwodzi ! Spróbuj tej modlitwy jeśli pomoże to idź porozmawiać z księdzem Święty Michale Archaniele! Wspomagaj nas w walce, a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź naszą obroną. Oby go Bóg pogromić raczył, pokornie o to prosimy, a Ty, Wodzu niebieskich zastępów, szatana i inne złe duchy, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, mocą Bożą strąć do piekła. Amen.

Gość gość
Koniec z oszustwem zła. Amen.

Gość gość
Ja sie modlilam roznymi modlitwami ta rowniez. Wczesniej bylam bardzo zwiazana z religia, teraz jestem na uboczu,malo sie modle i wgl, kiedys duzo.

Gość gość
Bóg jest Miłością. Czas na nawrócenie duchowe w Roku Miłosierdzia.

Gość gość
Dziwne...temat jest w telefonie a nie mogę go znaleźć na komputerze.