Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem jasnowidzem i delikatnie mówiąc mam przekichane

Polecane posty

Gość gość
Na samym początku, kiedy angazowalam się w ta sprawę (może dlatego, ze też jestem stamtąd i mamy wspólnych znajomych) mialam silne przeczucie że nie żyje. Teraz już nie będę się nad tym skupiać, może kiedyś.

Gość gość
To jest straszne co mi w tej chwili podpowiedziała intuicja czytając wasze wypowiedzi. Nie napiszę tego.

Gość gość
Napisz

Gość gość
Ja miewam wizje, i według mnie Iwona nie żyje i mają z tym związek jej znajomi, oni ja gdzieś ukryli, jeszcze żyła ale była nieprzytomna, zakopali ja w miejscu które znają to może być ich działka np a tam przecież nikt obcy nie wejdzie... noja wizja pokryla sie z wizja innej pani jasnowidz...niezaleznie od siebie robilysmy ja krotko po zaginięciu. Zobaczycie ze to sie wyda i Iwone znajda Wiem to straszne i przepraszam.

Gość gość
Dzieki.

Gość gość
A ciekawe co powiecie o Ewie Tylman. Jest w tej Warcie,czy nie?

Gość gość
Jezeli masz dar jasnowidztwa to powiedz co sie ze mna teraz dzieje? potrzebuje rady. pomóz prosze....

Gość gość
Nie przesadzajcie z tymi prośbami co.

Gość gość
MajaWalia mam nadzieje,że tu jeszcze zajrzysz :)

Gość gość
Nic nie powiemy o Ewie tylman ani o Iwonie wieczorek, ani o nikim innym bo jasnowidztwo to nie jest zabawa na zawolanie dla spragnionych sensacji ludzi ktorzy powinni interesowac sie wlasna dup... chcecie coś wiedzieć i jesteście zaangażowani to pozostają wam płatne wróżby . Tyle ode mnie.

Gość ślady
ciemno to widze. powiedz mi tylko czy jestes normalny czy nie. wydaje mi sie ze nie. i ch ci w d.

Gość gość
skoro jestescie jasnowidzami i zalozyliscie ten temat, to nie dziwne ze ludzie pytaja. Np z jakiego miejsca na ziemi teraz pisze?

Gość gość
pytać sobie mogą autorka wyraźnie napisała o nierobieniu offtopu nikt nie ma obowiązku wam za darmo odpowiadać jak można zbić na tym kupę kasy

Gość gość
Jeżeli za jasnowidzenie bierze się kasę dar moze byc odebrany.

Gość gość
A Ty za swoją pracę i talenty nie bierzesz kasy?? a artysci ,?Głupoty pieprzysz i tyle. nikt Ci za darmo nie bedzie odpowiadał bo tak chcesz a pytania typu skad pisze to jakaś kpina

Gość KosmicznyWędrowiec
Do MajaWalia27 :-) Temat jest mi znany, jednak widzę to inaczej. Podobnie postrzeganie czasu. Powszechnie mówi się o jednej linii czasowej podzielonej na przeszłość, teraźniejszość i przyszłość, a co jeżeli jest nieskończenie wiele takich linii? Czas można również postrzegać jako kulę, po której podróż można odbywać w różnych kierunkach, w dół, górę, po obrzeżu, itd. A czy jesteś sobie w stanie wyobrazić, że dynamicznie zmienia się nie tylko przyszłość, ale i przeszłość? :-) Ogranicznik postrzegania czasu, wiąże się z ludzką genetyką, ale są też tacy, którzy urodzili z "wadą", która sprawia, że iluzja czasu ich nie obejmuje. :-)

Gość gość
Wydaje mi sie, ze tez mam cos z jasnowidza. Przede wszystkim mam bardzo dobrze rozwinieta intuicje. Dzieki niej potrafie odpowiadac na pytania, o ktorych sama nie wiem, ze znam odpowiedz. Od dziecka odbywam podroze astralne (tak mi sie wydaje), lub inaczej swiadome sny, w ktorych zawsze latam, kilka razy mialam tez prorocze sny, raz jest nawet udokumentowany - prowadzilam jakis czas dziennik snow i jeden z nich sprawdzil sie kropka w kropke. Stawiam tez czasem tarota i wrozby zawsze sie sprawdzaja. Poza tym zdarza mi sie widziec aury, a nici energetyczne widze bez problemu. Moja ma kolor fioletowy i nawet to sie zgadza - podobno jest to kolor ktory towarzyszy parapsychicznym zdolnosciom :)

Gość KosmicznyWędrowiec
Skoro znasz odpowiedzi na pytania o których sama nie wiesz, że znasz odpowiedź :-) to znaczy, że masz dobry channeling. Prawda jest taka, że wszyscy czanelingują, tylko nieświadomie. Nieliczni robią to świadomie, a nawet zakładają blogi i odpowiadają na pytania. :-)

Gość gość
A te aury widzisz jakoś umysłem czy oczami? Cwiczylas czy samo przyszlo?

Gość gość
Miałam sen którego nie da się zapomnieć. Tak jak widziałam nadchodzące tsunami tak widziałam naszą ziemi. Ziemia koloru czerwonego popękana z głębokimi szczerbinami około 20cm. Zero zieleni wszystko wypalone w kolorze czerwonego popiołu.Nie widziałam na niej ludzi sama byłam tak jakby duchem a w górze na niebie był ON JEZUS ze swoją świtą Aniołów. Nie dotykał ziemi unosił się w przestworzach. Byłam szczęśliwa. Coś miało się na nowo tworzyć.

Gość gość
Ciekawa sprawa z tym channelingiem, nie slyszalam o tym wczesniej. Nici widze od zawsze normalnie oczami :D Ale tarot pokazal mi m.in. asa mieczy na pytanie czy mam jakies zdolnosc***arapsychiczne, a ta karta oznacza podobno "Energie czakry "trzeciego oka", dającą zdolności właściwego rozróżniania", moze to ma jakis zwiazek ;)

Gość gość
ja póki co widze tylko swoją aure,jest zielona ;)

Gość gość
Jak można zobaczyć aurę ? Ja też bym chciala wiedziec jaka mam:(

Gość gość
są na to jakies techniki ale u mnie to sie samo stało że zaczęłam widzieć..tak jak te wszystkie przepływy energii same na mnie spływają jedyne co musiało się stać żeby tak się działo to moja pewność,że Bóg istnieje :) i intuicyjne patrzenie na światło słoneczne i przyglądanie sie wszystkiemu...sama nie wiem jak to sie stało ale po prostu wiem,że jest zielona widzę nieraz od siebie zielone światło i jak sie rękom przyglądam to też widze zieloną otoczkę.

Gość gość
ja mam jakby bezbarwna otoczke wokol ciala, a nici energetyczne np. miedzy palcami jak juz pisalam fioletowe. ciekawe jak wyglada pelen obraz aury, chcialabym to kiedys zobaczyc :)

Gość Anna Lena
Jest bardzo duzo osob z tak zwanym jasnowidzeniem i to takim od urodzenia. Mnie tez kiedys dziwilo dlaczego inni nie wiedza to co ja wiem , dlaczego to ja ,czy jestem chora psychicznie .Dzis jestem juz starsza pania i wiem ze wiele razy w zyciu slyszalam cudze mysli , znalam cos co nie znali inni . odbieralam relacje zmarlych... Nigdy , ale to nigdy przy tym sie nie balam , strach przychodzil wraz z racjonalnym mysleniem , z dedukcja co to bylo... Z czasem gdy przeszlo mi sie borykac z czyms co dla normalnych zabieganych ludzi bylo obce czulam sie jak we snie , jakbym byly umyslowo chora , a przeciez to ja mialam racje , to ja wiedzialam... Nie mowilam wiec o tym , stalam sie ateistka z wyboru , udaje do dzis ze wszystko jest ok , wiedzac ze ktos w oczy mnie klamie , ze wiem o nim wiecej niz chce powiedziec , ze nie ma sprawy ...no moze stalam sie troche samotnica , bo jak ufac komus kto jawnie chce mnie w cos wrobic , jawnie klamie , jawnie spekuluje... Kazdy ma patent na swoje zycie , jasnowidzenie pomaga , ale i przeszkadza... Moja Rada jest miec wiecej egoizmu , by nie dac sie wykolowac otoczeniu, bo to my mamy racje i to nas sie boja ci co strzega swych mysli , bo to oni sa mimo wszytko naszymi wrogami o ktorych nie prosilismy .

Gość gość
Nie możliwe byś była ateistką bo przecież czujesz i wiesz,że coś jest na rzeczy,że są inne wymiary,inna rzeczywistość więc i śmierć najprawdopodobniej jest iluzją i tylko przejściem do innego wymiaru. Po co sama sie oszukujesz? To przecież wspaniałe i fascynujące! Co do strzeżenia swych myśli..temu to sie nie dziw. Mnie przeraża,że ktoś mógłby mi czytać w myślach, bo ja wcale nie chce sie tak odsłaniać...nie chodzi o żadne kłamanie tylko o to,że ja sie wstydze tego,myśle o różnych dziwnych rzeczach i nie życze sobie by ktoś bez mojej zgody i wiedzy w to wnikał..szczególnie bez wzajemności,jak to tak,ktoś może o mnie wiedzieć wszystko a ja o nim nic? to niesprawiedliwe

Gość gość
chciałabyś,żeby ktoś znał wszystkie twoje najwstydliwsze sekrety? coś,czego sie bardzo wstydzisz i na samo wspomnienie o tym słabo Ci? no chyba,że nie masz czegoś takiego w takim razie wiedz,że jesteś szczęściarą ja sie całe życie z tym wstydem męcze,nic mi nie pomaga :(

Gość gość
Jasnowidzenie czasami idzie w parze z bioterapią np. jasnowidz Oskar, który miał, kilka dobrych trafień jako jasnowidz http://www.uzdrawiam.com/dowody/ Na jasnowidzeniu można zarabiać :-)

Gość gość
Przeglądam to co przewidują jasnowidze i jasno widzę, że najczęściej ich wizje się nie spełniają. :P Pewna mała część z trudem się kwalifikuje, spora jest zbyt niejasna i nieprecyzyjna. To tyle jeżeli chodzi o przyszłość, jeżeli o teraźniejszość idzie im lepiej, ale to tym najlepszym jak Krzysztofowi Jackowskiemu odnajdywanie zwłok zaginionych.