Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innamama

nieszczepiące mamy

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie.

Gość innamama
Do gościa w 1:00 Wyobraź sobie nie-przymule ze Francja to nie Polska a na kartach bankowych są limity i to bardzo niskie. Nie wypłacisz więcej jak 800 euro tygodniowo. Wiec drogi nie-przymule tym razem nie udało ci się udać swiatowca

Gość gość
Nikogo to zapewne nie przekona, ale zapewne wszyscy ci, którzy najgłośniej krzyczą, ze nie szczepią dzieci sami zostali zaszczepieni w dzieciństwie i nic im nie jest. Ja też szczepię swoje dzieci, bo wierzę, że lekarze mają większą wiedzę niż ja tą, którą nabyłam na forach :D Może faktycznie powinniśmy mieć wybór, a nie przymus bo to brzmi lepiej a i PSO powinien przejść dużą modernizację, bo wydaje mi się, że jest przestarzały ale to moje zdanie... Ja szczepiłam płatnymi plus pneumokoki.

Gość gość
Oczywiście, że najbardziej krzyczą matki które zostały zaszczepione. A dzieci mają w d***e.

Gość gość
Szczepcie się dalej to umrzemy wszyscy na raka i choroby które nas wyniszczają, co za półmózgi które wierzą koncernom tym samym lekarzom którzy na codzień skrobanki walą i inne in vitro dzieci w lodówkach trzymają, tfu szatany, Pan Bóg was rozliczy w odpowiednim czasie. Polacy wierzcie w Boga i nie wstydźcie się go ! To nasz ratunek różaniec a nie szczepionka, wiara a nie strach, prawda nie fałsz, Jezus jest królem amen

Gość gość
gość 00:59 i pewnie jesteś jedną z zaszczepionych matek :D Co złego jest w in vitro? Dla niektórych małżeństw to jedyna szansa aby mieć swoje własne dziecko.

Gość masonic
innamama 2016.01.20 To jest twój problem idiotko.

Gość gość
Ciekawa jestem,jak te nieszczepione dzieci mogą zarazić te szczepionek czymkolwiek.nieszczepione,nie mają w sobie żadnego świństwa i go nie.rozkoszą w przeciwieństwie tych szczepionych("żywa"szczepionka.to np.rota wirus,krztusiec,odra....)Tak.więc,to te szczepione są zagrożeniem dla tych nieszczepionych i dorosłych:-)ponadto,WHO ogłosiło,że Europa jest wolna od dzikiego wirusa Polko,a zachorowania są od wirusa ze szczepionek:-))))tak samo z odra.niech jedna mądra głowa z drugą,weźmie w łapkę ulotkę i ja przeczyta.ciekawe,co powie na występowanie tzw.odry poronnej. Co do tematu.mam dwoje dzieci.jedno niestety szczepione i ma autyzm,drugie nie szczepione i ma się świetnie.dodam,że mamy zrobione badania genetyczne(cała czwórka)w kraju niestety tylko podstawowe,jednak w USA i UK przebadalisny się odpłatnie łącznie z panelem metylacyjnym.