Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innamama

nieszczepiące mamy

Polecane posty

Gość micałkalusia
Oczywiście że trucizna. Aż tak się boisz żółtaczki, że skażesz dzieciątko na powolne konanie w męczarniach? I ty nazywasz siebie matką? Ściągasz na siebie sumienie jak dziecko umrze albo będzie cierpiało, o potępieniu już nie wspomnę bo itak pewnie nie uwierzysz :(

Gość gość
Nie tylko kłamstwo szczepionkowe, ale także związane z przeszczepami i operacjami w ogóle. Wcale nie trzeba usuwać żadnych guzów ani nawet wyrostka, wiedziałeś? A przeszczepy to kanibalizm XXI wieku, tak mówi profesor Wolniewicz, największy żyjący autorytet ludzi wierzących.

Gość gość
Dziś medycyna służy depopulacji to jest plan politycy coraz częściej mówią o tym głośno powołując się na globalne ocieplenie.

Gość gość
Sieją strach tak samo jak sieli strach o eboliPamiętacie to? Miała być epidemia były plany zaszczepienia nas na siłę, ale im się to nie udało. Ktoś wykrył że ta ebola jest stworzona w labolatorium, że to nie jest prawdziwa choroba. I oni się z tego wycofali. A jaki zamęt siał tefałen żydowski. Że ebola, że śmierć. To była propaganda i celowe działanie. Zrobili z ebolą taki cyrk, że w białych strojach chodzili jak kosmici z zakrytymi twarzami. Wszystko pod kamere żeby ludziom pokazać jak bardzo to niebezpieczne. I gdzie ta ebola dziś, nie maNie ma bo się wycofali i uciszyli sprawę. Wycofali bo wielu naukowców im się do tyłka dobrało i mówili o tym, musieli wycofać plany i czekają na dalsze ataki. Próbują wszystkich propagand. Na forach, w mediach, teraz planują kolejne. Tylu muzułmanów wpuścili celowo. To są kolejne plany. Raz że oni mają nas zabijać na naszej ziemi co już się w innych krajach dzieje a dwa, za chwile rzucą hasło że uchodźcy przywieźli chorobę np ebole dwa bo taką wymyślą i każą się wszystkim szczepić obowiązkowo. To jest plan. Ludzie nie szczepcie się wtedy. To będzie znak szatana i czip, nie dajcie się omamić. Mało widzicie że rozpada się Europa, każdy wchodzi jak chce paszport w ogóle jest nie potrzebny, to jest celowe. To nie są ludzie z wojny to jest armia muzułmańska chroniona przez masonów. Gwałcą zabijają i są bronieni przez masońskich polityków.

Gość gość
Któraś pisała o rotawirusie-tak,akurat na to nie warto szczepić,bo są różne szczepy rotawirusa.To tak samo jak na grype,jest kilkanaście szczepów,wirus sie mutuje.

Gość Wierze Panu
Ja nie szczepie dziecka. Nie chce zostac potepiona po smierci ze narazilam moje dzieciatko na straszne cierpienia. Nie po to nosilam je pod serduszkiem by je zabic zastrzykiem smierci. Wierze Tobie Panie Jezu Chryste! Prowadz mnie i obdarz roztropnoscia!

Gość gość
Również nie szczepie, nie ma nikt prawa mi kazać. Sami nie jesteście krystaliczni, papierosy wódka alkohol a później leczymy takiego z raka, niech rakowcy sami płacą za siebie a nie dzieci nieszczepione. Choroby są na świecie nie z naszej winy i nie z naszej winy mamy np ospe czy odre czy grype, ale taki pijak czy palacz ma wybór może nie palić a pali, niech za swoje leczenie płaci a nie ja mam płacić za chorobe która po prostu jest won

Gość Odpowiadam Mocno
Przede wszystkim to nie ma czegoś takiego jak rak. Jest spisek koncernów. Nikt przed XX wiekiem nie umierał na raka, a teraz 80% ludzi. Nie daj się ateistycznej propagandzie antycywilizacji śmierci sponsorowanej przez wiadomego pochodzenia organizacje i banksterów. Tylko w Bogu jest prawda.

Gość gość
Do Wierz Panu. Chrystus jest Królem. Żebyśmy jako polacy przetrwali potrzebna jest intronizacja Chrystusa na Króla Polski.

Gość gość
Jesteśmy narodem który się ostanie. Wierzmy w Boga, wierzmy w Jezusa który żyje i jest wśród nas, wierzmy w Ducha Świętego. Panie Jezu kocham Cie, Ty za nas umarłeś abyśmy my mogli żyć wiecznie. Pomóż nam i zatrzymaj szatańskie plany zniszczenia świata.

Gość gość
O nastepna sucz wciskajaca nam szczepionki i belkoczaca cos w ich slangu. Pisz po polsku na polskim forum.

Gość gość
,, cieciu'' tylko tyle masz do powiedzenia? Swoje prawdy miej w swojej głowy chamie propagandowcu, jak nie możecie przekonać prawdą to wyzywacie i zmuszacie inaczej kto ci płaci ?

Gość gość
Z tym ebolą masz racje,ale nie do końca-tutaj chodziło to,żeby zaraza wybiła biedną ludność.Zachód ma dość pomagania Afryce.

Gość gość
Stworzyli choroby jak ebola a teraz każą nam się szczepić a później każdy po kolei rak i inne choroby wierzcie dalej w szczepienia to umrzemy wszyscy

Gość gość
Rak był już dużo wcześniej,w dawnych czasach mówiono że ktoś umiera na suchotę.

Gość gość
Pomagania Afryce? Tam są złoża ropy i kasa z innych źródeł i surowców. Chodziło o całą europe i świat mieli nam wmówić i gadali że są ludzie w europie zarażeni nie pamiętasz propagandy? Tylko nie udało im się. Oni w afryce do nic mogą nawet strzelać nie muszą im dawać eboli wymyślać. Wystarczy że szczepionki zwykłe dadzą a kobietom jajniki wytną. Tak robią. To był zamach na europe nie na afryke

Gość gość
Po akcji z zalaniem europy muzułmaństwem nadal uważanie że ktoś ma prawo wam coś kazać skoro prawo jest fikcją i nie ma żadnej obrony obywatela? Kobieta napastowana w kolonii przez brudasów została oskarżona o rasizm nikt jej nie pomaga tylko ją ośmieszają, dzieci są gwałcone nawet dwuletnie. Posłuch wobec prawa teraz? Z jakiej racji?

Gość głupota totalna
Nie szczepie. To co się dzieje na świecie to jawna propaganda i doprowadzanie do wojny. Niemcy przeszli samych siebie, własnych obywateli celowo wyniszczą, merkel to masonówa. Już mają logo islamu w telewizji i napisy arabskie, czy wy nadal nie widzicie co się dzieje. Niedługo muzułmanie wejdą i będzie kalifat i burki. Będą nas zabijać. Boże nie pozwól na to. Nawracajcie się to wasza jedyna obrona

Gość gość
Ten lekarz ateista to chyba Mengele pisze, nadal krew zbrodniarzy płynie w niektórych ludziach. Nigdy nie zaszczepie

rak i kiła to najstarsze choroby świata. Więc skoro raka wynalazły firmy farmaceutyczne to na co umierało się 1000 czy 500 lat temu? :)

Gość Któż jak Bóg
hgg na pewno nie na raka bo nigdy go nie był owcześniej. Ty też jesteś od Mengelowców od szczepionek? Ile ci płacą gnidziarzu za propagandę? Rak to wymysł karteli tzw. big farmy. Poczytaj trochę i się doucz ćwoku głupi bo nic nie wiesz i dajesz się manipulować masońskiej propagandzie Sorosa i Bidelberga.

Gość Blue1234
W jakim slangu? Może się trochę dokształć. Jakie zastrzyki śmierci ludzie co Wy gadacie. Nie zmuszam nikogo do tego aby szczepił swoje dzieci. To Wasza decyzja. Szczepionki mają swoje plusy i minusy jak wszystko. Nikt mi nie płaci za nic. Jak juz wczesniej wspomniałam jestem studentką a nie jakims korposzczurem. Moze trochę mnie poniosło z tym "cieciu" wybacz. Aha i to ze lekarz napisal ze jest ateistą i jest za szczepionkami nie oznacza ze jest zbrodniarzem. Hahahah :D

Gość gość
No ja pierdziele nie jestem nawiedzona,do koscioła nikt mnie nie zapedzi,ateista tez nie.Demagogia pierdzielona Nie szcepiw bo kruszynka mi umierala,i z autopsji poznałam inne NOP

Gość innamama
Widzę ze rozpetalam wojnę i dobrze. Prawda jest taka ze światem rządzi niewielka garstka ludzi masoni jak ich nazywacie czy iluminaci. Nowe choroby powodzie inne katastrofy mają na celu właśnie zmniejszenie liczby ludności. Jesteśmy tylko pionkami. Chca nas kontrolowac na wszelkich plaszczyznach Bardzo to widoczne jest we Francji. Inwigilacja kontrola przepisy mające na celu jedynie sprawowanie władzy absolutnej. Nawet własnymi pieniędzmi w banku nie możesz dysponować dowolnie ! To jest szok ale żeby wypłacić 2000 euro musisz podać konkretny powód bo inaczej g...o i odmowa wypłaty twoich własnych zarobionych pieniędzy. Wszystko po to by nie wydawać ich poza Fr . Kocham moje dziecko i dlatego nie zaszczepie i nikt mnie nie zmusi.

Gość Deista
innamama dziś I bardzo dobrze. Kontrola musi być. W pełni popieram zarówno Illuminatów jak i Masonów. Ty - możesz sobie jedynie popyszczeć z cicha.

Gość mizoginazista
Co za debilki nie mające pojęcia o niczym więcej jak o gotowaniu pomidorowej... Nie dziwię się, że na całym świecie nie dopuszcza się kobiet do poważnych tematów, bo po prostu nie posiadają żadnej wiedzy specjalistycznej, a ich logika nie darmo zwie się "babską"... Do tego jeszcze jakaś nawiedzona kretynka prosto z filmiku "buzię widzę w tym tęczu"...

Gość gość
"To jest szok ale żeby wypłacić 2000 euro musisz podać konkretny powód bo inaczej g...o i odmowa wypłaty twoich własnych zarobionych pieniędzy" To trzeba byc skrajnym przymulem by nie pdozielic kwoty na kilka razy po 1999 i wyplacic bez problemu. Robie tak od zawsze. Ale jak widac co poniektorzy wola widziec problem gdzie go nie ma

Gość gość
I to jest najlepszy dowód, że religia szkodzi i powinna być prawnie zakazana. Jakakolwiek - od katolicyzmu po islam.