Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naajt

Nastała era kobiet moi kochani!

Polecane posty

Tak jest! I nie rozumiem, czemu niektórzy widzą w tym problem? Po pierwsze do tych "prawdziwych facetów" życzę Wam miłega marszczenia freda przed komputerem, tylko to co Wam zostało. [cmok] Co Wy sobie, chłoposzki myślicie, że kobieta ma być dziewicą i oddać Wam posłusznie swoje ciało? Haha, jaaasne, to jest NASZE życie i wielkie gie byście je oceniali pod względem pożycia i tego z kim, co, jak. Ci co tak cenią jakieś pseudo zasady są oblechami, wiodącymi nudne i ponure życie za marną kase. Przegraliście życie dzięki temu. :D

Gość gość
Pisze się moji, nie moi.

Gość gość
Przegrał życie ten kto ma niebieski nick na forum kafeteria.

Gość gość
najt, powiedz to muslinom :D

Gość gość
Naajt jaki mialaś wcześniej nick?

Gość gość
Naajt sama przyjmie 100 syryjskich uchodźców...w kroku :classic_cool: koleżanka powiedziała jej że to bombowe chłopaki :-D

Gość Androgen
Brzmi jak manifest komunistyczny :-)

A jaka była era przed kobietami? Ja urodziłem się w czasach, w których jedno pokolenie to za mało by to ogarnąć. :) Pamiętam tylko że bodajże 1986 ogłoszony był rokiem pokoju. Szczęśliwie do dziś cieszę się i żyję bez świadomości, czym jest wojna. :( A to że nastała era kobiet? No cóż, jakoś się dostosuję w końcu mam jakieś doświadczenie pisząc na babskim forum :P

Gość gość
Skąd możesz to wiedzieć pedofilu?

A stąd że nie jestem pedofilem, ani nie walę konia pod posty, nie ****** się na mailach, tylko korzystam z życia jak normalny facet. Spróbuj o ile masz penisa.

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji