Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co studiujecie lub co studiowaliscie?

Polecane posty

Gość lida00
Wiele osób idzie na studia, bo wierzy, że dzięki temu łatwiej jest o pracę i udaną karierę zawodową. Jednak okazuje się, że niekoniecznie :( . Niestety nie wszystkim się udaję znaleźć od razu wymarzoną pracę po studiach. Co dalej po studiach? więcej się można dowiedzieć z artykułu pod tym linkiem http://www.rynekszkolen.pl/co-dalej-po-studiach.html

Gość gość
Filozofie

Gość Zarza
Fizjoterapie na Wyższej Szkole Fizjoterapii we Wrocławiu! bardzo fajne zajecia, dużo nauki to fakt, ale fizjoterapeuta musi być dobry w tym co robi żeby nie zrobić komuś krzywdy!

Gość gość
Skonczylam anglistyke

Gość gość
Ja też na WSF ale kosmetologie skończyłam. Bardzo miło wspominam czas studiów i mimo ze czasem bywało cieżko z zaliczeniami nie żałuje!

Gość gość
skonczylam biotechnologie pare lat temu. Zaluje Studia trudne, zakuwalam po nocach, gdy kolezanki imprezowaly. A pracy brak. pracuje w czyms zupelnie nie zwiazanym z zawodem, za smieszne pieniadze.

Gość gość
ja moge polecić fizjoterapie. Skończyłam ją na wyższej szkole fizjoterapii we wrocławiu i teraz pracuej w zawodzie od pół roku. Uważam ze dobrze przygotowali mnie do zawodu, oczywiście nadal muszę sie jeszcze dużo nauczyć ale mam już naprawdę sporą "bazę"