Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co te Polki ze soba robia w Anglii!!

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj podczas imprezy w nocnym klubie w Birmingham zachcialo mi sie szczac, wpadlem do kibla, otwieram kabine, a tam Polka robi laske Pakistanczykowi. Speszyli sie, zamkneli drzwi, a potem unikali mnie przez reszte wieczoru. Jak te polski kobiety moga sie tak szmacic do upadlego? I to w dodatku za darmo!

Gość gość
bo to szmaty jak cholera, głupie, p*****lnięte, jak można brać do mordy, a fuuuuuu

Gość gość
A czego spodziewasz się po kretynkach z zadupia? Bo przede wszystkim takie wyjechały do UK i robią złą opinię wszystkim Polkom tam mieszkającym. Tak na marginesie, Angielki to jeszcze większe k*******, ale ich pewnie się nie czepiasz, co?

Gość gość
A co sie bede Angielek czepial? To nie moje rodaczki. Tymczasem jak sie Polki puszczaja, to potem niszczona jest opinia na temat calego polskiego narodu, w tym rowniez mnie.

Gość gość
Ciapatych pełno w Anglii a anglicy nie palą się do związków z polkami więc co mają robić? Obciągają pakistańcom z braku laku.

Gość gość
Piosenka w temacie: www.youtube.com/watch?v=INOUfRXNYKw

Gość gość
Nawet pasztety angielskie i kobiety z innych krajow wschodniej ue unikają pakoli więc macie obraz polek w UK

Gość gość
Pakistaniec to taki sam człowiek jak Polak. Ani lepszy ani gorszy. W oczach Anglika to jedno i to samo. Foreigner.

Gość gość
"Pakistaniec to taki sam człowiek jak Polak." Wg prawa tak ale kulturalnie to zupełnie 2 różne światy.No chyba że 50% Polaków ( w Anglii) żeni się że swoimi kuzynami .

Gość gość
żałosne

Gość Gosc

Sex nie zna granic rasowych ani narodowych.