Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodyautor

Już nigdy nie pomogę ludziom

Polecane posty

Ja pomagam z potrzeby, poczucia sprawiedliwości etc. Nie oczekuję wdzięczności, bo z reguły jej nie dostaję (co jest przykre). Nie oczekuję też, że mi ktoś pomoże, gdyż zazwyczaj radzić sobie muszę sam. To chyba jest najzdrowsze podejście. Osoby, na które mogę liczyć, policzę na palcach jednej ręki. Niestety.

Gość gość
Wroci do ciebie, nie od tych, ktorym dales, wroci od innych. Boli, bo musi, podlosc innych zre dusze. Jesli pomogles bezinteresownie, chciales mozesz byc z siebie dumny. A jesli sytuacja sie powtarza i to kolejny raz przemysl czy nie robisz tego kosztem siebie, czy nie dajesz za duzo kazdemu kto tylko chce. Dawac tez trzeba umiec jesli nie chcesz byc wykorzystywany.

Gość gość
bo za złe uczynki zostaniemy ukarani po śmierci, a za dobre za życia. wiadomo, że żaden dobry uczynek nie ujdzie na sucho.

Gość gość
Ludzie to bydło i idioci. xx Ty jestes BYDŁO i IDIOTKA dziunio.

Gość gość
18-07 bardzo dobrze to napisałaś. Człowiek dobry, zawsze będzie pomagał. Ludzie są niewdzięczni, tacy już są, ale w gronie tych co pomożesz znajdą się tacy, co docenią Twą bezinteresowność. Rozumiem co czuję autor, bo nieraz ja czułam się podobnie, ale teraz i tak pomagam, tylko nie daje się wykorzystywać do bólu.

Gość gość
Nic dziwnego skoro liczyłem na wdzięczność. Taka pomoc jdst nic nie warta.

Gość gość
@gość dziś - coś cię zabolało, głupku leśny? :)

Gość młodyautor
Nie liczyłem na wdzięczność,tylko na niewykorzystywanie tego PRZECIWKO MNIE.Umiesz czytać ze zrozumieniem?

Gość gość
Autor to męska pipa i pewnie gej ze musi pomagac sobie forumem na takie problemy :D nie chcesz nie pomagaj, tobie tez nikt nie pomoże mięczaku.

Gość gość
autorze te taka byłam pomagałam sama mając cięzko sytuacje ale pomagałam nie myśląc o sobie w końcu stanęłam w obronie innych osób i dostałam bardzo po d***e gdy ja potrzebowałam pomocy dosłownie nie tylko nie było nikogo kto mógłby mi pomóc ale osoby których broniłam schowały głowę w piasek przykre doświadczenie ale dzisiaj już wiem że nie warto pomagać swoim kosztem po tym przeszłam wiele kursów a asertywnośc****ewności siebie, terapię dla ofiar przemocy i wiesz co nauczyłam się większej asertywności, stawiania granic czasami bycia egoistyczną suką dzisiaj nie popełniam już takich błędów, nie jestem taka dobra teraz wiem że swoją postawą przyciągałam ludzi interesownych, niezaradnych takich którzy sami nie podejmą działań by coś zmienić w swoim życiu bo łatwiej jest załatwiać trudne niewygodne problemy cudzymi rękami takich osób jak ja albo autor, autorze dzisiaj jestem suką egoistką swoje dobro stawiam na pierwszym miejscu i wiem że mogą pomóc ale nie muszę, dzisiaj nie pomagam większość z tych osób tak naprawdę nie zasługuje na pomoc bo sami nie dają nic z siebie i często ich sytuacje są wynikiem iż pasywnego poddawania się życiu ,

Aha, jeszcze jedno. Nie możesz pomagać innym kosztem siebie. Musisz zachować pewną asertywność i zdrowy rozsądek.

Gość gość
to przytulam wirtualnie,dzisiejsze młode siksy to suki wredne,kto się nimi przejmuje,wy :-) tylko po co,autorze nie pomagaj ,pomaga się tylko w drastycznej sytuacji i najlepiej tym którzy odmawiają a potrzebują ,takim warto

Gość gość
do autora: w jaki sposób to się odbiło na tobie? ta pomoc. napisz coś więcej.

Gość gość
Młodyautor- wcale nie jesteś taki młody, a czytać ze zrozumieniem nie umiesz.

Gość młodyautor
20:26 Sam jesteś pizdą.Jak mówiłem wcześniej,tacy jak ty z drogi mi złażą ,,w realu'',zresztą podobnie jak ja,piszesz na tym,,babskim forum'' ...20:32 To jest bardzo długa historia...20:33 Jestem młody. 20:30 Tu nie tylko o dziewczyny chodzi.

Gość lusiaaaaaa
Buahahaha :D z drogi ci złażą a ty 2metry i 100kilo płaczesz jak baba na damskim forum :D :D :D o kurfa, galoty a nie chłop:D

Gość młodyautor
Tobie też nikt nie pomoże ahahah :).Pierdolę jakąkolwiek pomoc,nigdy jej od nikogo nie otrzymywałem nawet w najgorszych momentach więc w przyszłości tym bardziej mi nie będzie potrzebna :).

Gość młodyautor
Leć do 40 i 50 latków :D.Tych bogatych,ze sporym portfelem :).

Gość gość
Smutne.

Gość młodyautor
Nie wziałem leków sorry i mi odbija.

Gość młodyautor
Turlaj dropsa,podszywie.

Gość młodyautor
Jestem zyciowym nolajfem dlatego płaczę na babskim forum bo wstydze sie kolegom tym powiedzieć