Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka878

Kocham owłosione męskie dziury

Polecane posty

Gość anka878

Mam na tym punkcie totalnego fioła,zawsze muszę facetowi wylizać dogłębnie jego rów- a jak jest mega owłosiony to jestem w stanie zrobić wszystko dla niego,kocham to - panowie błagam nie golcie się tam - uwielbiam wasze owłosienie

Gość gość
Anka878 to pan typu bear. Jednak gdyby pisał bez przykrywki to wszyscy by go zjechali. Za to kryjąc się za damskim nickiem podnieca się jeszcze bardziej. Ot, taki zboczuś.

Gość gość
i ja bardzo lubie , moj facet ma owlosiony row zawsze wylizuje mu , podnieca mnie to

Gość anka878
dlaczego zboczuś?to już babka nie może lubić lizać dziurek facetom?naprawdę to uwielbiam,strasznie podniecają mnie owłosione tyłki,piszę bo czasem faceci sobie tam wygalają a to jest straszne!!!

Gość gośćmis
Ja mam owlosiony o***t chętnie dam ci go wylizac W

Gość gość
wolisz włosy w srodku tyłka czy na posladkach?

Gość gość
Zboczony prowokator i niesmaczny pedal!

Gość sylwia3333
Ostatnio lizałam tam pana z którym wracaliśmy z dyskoteki,byliśmy absolutnie nawaleni,wzięliśmy razem prysznic i jechane od razu pod prysznicem,pan chciał,żeby go posuwać palcem tam i lizać - przyznał,że jest biseksem.Bardzo mnie to podnieciło:) absolutnie czułam się jak totalna szmata liżąc go w samym środku językiem,przebijając się przez te jego gęste włosiska.jako,że na co dzień jestem niby niepozorną panią to poczułam się jak suka i strasznie chciałabym to powtórzyć