Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma...

Polecane posty

Gość gość

Usuwacie od razu znajome na facebooku których kole w oczy wasza osoba ? Nie odpisuje chociaż nic się nie stało i do żadnej sprzeczki nie doszło albo z błahego powodu wypisuje wam wiadomości ze złością ? Udaje , że nie widzi wiadomości . Bo nie wiem co jest grane ...

Gość gość
Pisze , np wiadomość a ona od razu znika by pojawić się znowu . Nie odpisuje tygodniami chociaż non stop tam przesiaduje .

Gość gość
a po co do niej piszesz jak nie odpisuje? zignoruj ja i tyle. Nie usuwaj ale nie odzywaj się do niej zwyczajnie poprzez FC

Gość gość
Odzywałyśmy się normalnie , potem coraz rzadziej .Nie wiem co sie stało . To już drugi przypadek ... Ze mną wszystko ok , nie rozumiem o co im chodzi . Z innymi dziewczynami normalnie się odzywam.

Gość gość
To znaczy że ma Cię gdzieś , nie pisz nic do niej .

Gość gość
Po prostu bym do niej nie pisała.

Gość gość
Nie pisz do niej i nie przejmuj się.

Gość gość
Usunelam konto na fejsie, jestem odludkiem :P Mialam dość lansowania,obludy (znalam sytuacje prywatna kilku osob, nieciekawa ogolnie, ale frofil na fejsie cud miod malina). do tego denerwowaly mnie osoby, które z ciekawości posylaly zaproszenie, by obadac, co ja mam na profilu (miałam zablokowany dla nieznajomych).

Gość gość
Ja mam niewielu znajomych na fejsie. Czasami dodam kogos ze studiow czy szkoly sredniej, ale jakos raz na kilka miesiecy robie taki przeglad- jesli z kims nie wymienilam zadnej wiadomosci przez ostatni rok, to usuwam. Tym sposobem FB sluzy mi rzeczywiscie do kontaktow ze znajomymi, a nie lansu i kolekcjonowania znajomkow :)

Gość gość
wez ja usun i z fb i z real zycia jesli w nim jakos uczestniczy, bo to toksyczna ci/pa a nie kolezanka :O