outagetme 0 Napisano Styczeń 18, 2016 Mam 19 lat. Moje cykle są dość długi, ok. 35 dni, a ostatni okres miałam 5 grudnia. Spóźnia mi się już 9 dni i zaczynam świrować. 22 grudnia uprawiałam pierwszy raz seks i oczywiście zabezpieczaliśmy się. Prezerwatywa+stosunek przerywany. Później zrobiliśmy to jeszcze dwa razy. Ostatnio miałam sporo stresu, zbliżająca się sesja, do tego źle sypiam i wypadają mi mocniej włosy. Przed przewidzianą miesiączką odczuwałam wszystkie objawy. Teraz już sama nie wiem, co mi może być, a strasznie boję się zrobić test. Wiem, że to głupie, bo po co żyć w nieświadomości. Proszę, pomóżcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2016 A na jaką pomoc liczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2016 a nie przesunęła ci się po prostu owulacja? wyznaczasz sobie fazy cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natka43 0 Napisano Luty 3, 2016 Wiem co to znaczy bać się zrobić test :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach